Új hozzászólás Aktív témák

  • Dorian

    félisten

    válasz nebulo5 #23408 üzenetére

    Ellenvélemény:
    L'auditeur nagyon nagyon jó volt, én nem az esetleges hibákat figyeltem. Az LP-s rendszert hallottam először, állak a földön. Utána betettek egy CD-t, abszoludt értékben az is nagyon tetszett, de az előző LP-hez képest kevés volt.
    Audio Note-ot nem tudtam hová tenni, valószínűsítem, hogy a szobaakusztika kezeletlensége miatt (csupasz falak mindenhol) volt olyan zene (ahol a középhangok domináltak) ami nagyon tetszett, volt ahol zavaróak voltak a döngő mélykiemelések.
    Human Audio nagyon tetszett, ott voltam legtöbbet. Nagyon természetes, nyugodt, kellemes hangot hoztak össze, élvezet volt hallgatni +a borok is finomak voltak :)
    Volt még egy szoba ami nagyon tetszett, de a nevét nem jegyeztem meg.
    DIY helyiségben a csöves cuccra kötött Gleden IV-ek tetszettek a legjobban. Mivel sima (bejáratlan) villanykábellel voltak kábelezve, a kissé kemény mélyek és a magasak tetejét ennek rovására írom.
    A "fakatonás" zenét játszó hangcucc szerintem tipikusan ezzel az egy fajta zenével szól jól.
    Az itt legigényesebben kivitelezett hangdoboz egy az egyben áthozta a rá kötött Orion erősítő és Aiwa CD stílusát, tipikus "80-as évek hangzása" volt, inkább csak nosztalgia hangulata volt, mint jó.

    Este pedig itthon nagyon jó volt az M1-en az MR2 Akusztik+ a Müpából - Kiscsillag mondjuk úgy "koncert-színdarabja".

    [ Szerkesztve ]

    Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

Új hozzászólás Aktív témák