Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz ricsik #13985 üzenetére

    300 kilós kicsit nehéz lenne. :D
    Mostanában volt nálam kétféle olcsó vetítő, egy-egy óra hosszat teszteltem őket. Hosszabb ideig egyszerűen nem tudtam elviselni a hibáikat. Viszont a duplájáért, 600-ért már elfogadható (egészen jó) képminőséget lehet a vászonra varázsolni. Természetesen vetítőből és vászonból is érdemes használtat venni.
    Dedikált moziszoba kialakítása esetén elengedhetetlen az akusztika rendbetétele, amihez szakszerű mérés, spéci anyagok és kivitelezés szükségeltetik. Az bizony nem két fillér. Dedikált moziszobában nem függöny és könyvespolc javítja a hangzást, hanem diffúzorok, basszuscsapdák, csillapító panelek és például Halltex falburkolat. Szakértelem és gyakorlat nélkül könnyű hazavágni az akusztikát, nem javítasz, hanem rontasz rajta.
    Kábelre durván keveset számoltál, csak a 10-15 méteres HDMI kerül 35-40000 forintba. Ekkora hossz és vetítő esetén nem lehet alább menni.
    Szobamérettől függően érdemes elgondolkozni a 7.1-en, ami plusz két hangdobozt, 15-20 m kábelt és 120-150000 Ft többletkiadást jelent.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák