-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozsy18
tag
Mondjuk igen, miért ne... Bár mennyire macera belőle kiszedni egy nedvesebb tésztát? Nem esik össze nagyon?
Idő közben kedvet kaptam hozzá, ezért összedobtam egy bigát:
400g Barilla tipo "0", 50% hidratáció, 0,7g Paneangeli liofilizált élesztő.
A készítmény 48 órát tölt a hűtőben, majd hidratáció 75%-ra, még 0,7g élesztő, 8g só. Buciba formázás, az egyik szépen megsütődik, a másik pedig hétfőn ebédre."Egy tehén sokszor ad tejet, de marhapörköltet csak egyszer..."
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs