Új hozzászólás Aktív témák

  • Senkinek nincs problémája pattogással? Egész sokáig nem volt, azt most egy ideje meghülyült és minden pattog. Megy a zene, megnyitok valami filmet, scrollozok valami és elkezd pattogni. Nem csak az USB-s hangkártyával de az alaplapi realtek-ek is.
    Az USB-s-en jobban előjön a probléma az alaplapin csak serceg usb-sen meg-meg akad (Zoom U-44).
    Mi ez a szar tudja valaki?
    DPC Latency Chcecker-t indítottam külföldi fórumos ajánlásokra és gyönyörűen a magasban akár 23303us-re is felugrik, azaz valami kaka van a program szerint. USB karit átraktam másik portba, semmi, letiltogattam a letiltogatható eszközöket, kihúztam az usb-s hangkártyát (Realtek továbbra is pattog), semmi.
    Egyszerűen nem tudom mi lehet a fos. Amúgy is megörjít az a win10 A WMI provider néha úgy felpörgeti a gépet üresen is, hogy na, lehet az is ezzel van összefüggésben?
    Friss driverek vannak fent. :F
    Bárkinek bármi ötlete van?

    re: (#4960) -RARA-
    Paff! Ugyanez! Nem vagy egyedül. Ha rájössz szólj. Ha rájövök én is szólok majd. Energia takarékos funkciókkal is játszottam már, de semmit nem ér az sem.
    Csak a szar van a W10-el :( és csodálkoznak hogy miért használ manapság még valaki 7-est.
    Kár hogy az a pár program ami létfontosságú az csak win-en megy különben már Linuxon lennék. Biztos ott is sok a szívás, de talán nem ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák