Új hozzászólás Aktív témák

  • Aquiles

    csendes tag

    Sziasztok!

    Adva van egy 5.1-es hangfalszett. Tettem a szgépembe egy 5.1-es hangkártyát, bedugtam mindent, ahogy kell, beállítottam a beállításokban, hogy 5.1 csatornán szóljon. Erre fel csak a mélynyomó, és két hangfal szól...

    Először arra gondoltam, hogy a hangkártyával van valami, sokszor újratelepítettem, majd újra és újra beállítottam. De csak nem akart mind az 5 hangfal szólni egyszerre... emellett pedig furán recseg hang, főleg ha magasabb hangokat játszik.

    Átdugtam a hangfal egyik jack dugóját a számítógép integrált, sztereó hangkártyájába, ahol is két hangfal és a mélynyomó tökéletesen szólt.

    Ezután arra gondoltam, hogy a hangkártya lehet a ludas. Vettem egy drágább 5.1-es hangkártyát, bedugtam mindent, de az idegesítő recsegés csak nem akar megszűnni, ráadásul így se szól egyszerre az összes hangfal, pedig a második új hangkártyát is jól beállítottam.

    Mi lehet a probléma??? :O :o
    Ráadásul még azt is észrevettem, hogy a youtube-os videóknál a zene néhol belassul a recsegések mellett, néha meg normálisan szól, de a hangfalak még sose szóltam mind egyszerre, az a 3 darab tök süket.

    Vagy elképzelhető, hogy a PCI sínnel van valami? :O

    Köszi előre is a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák