Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Milka 78 #2582 üzenetére

    Hali!

    Ha a 100 megás partíció létezik, akkor azt is át kell másolni egyben a rendszerpartícióval és nem kell betűjelet adni neki. Ez azt jelenti, hogy 2 partíciót jelölsz ki.
    Tudom, hogy ilyen "rosszul sikerült akció" megrendítheti a bizalmat a szoftverekben, de ez általában a user hibája, ami legtöbbször abból adódik, hogy először csinál ilyet és még nincs tapasztalata. Ha viszont egyszer sikerül/"ráérzel az ízére", akkor eszedbe sem jut más megoldás, mert a rendszerköltöztetésnek, csak a HDD sebessége szab határt, és az gyorsabb, mint újrahúzni a rendszert, azt lefrissíteni, minden progit felpakolni frissíteni/beállítani stb stb.

    A legjobb ilyen szoftver, ami eddig nagyon sok embernél ripsz-ropsz megcsinálta ezt a feladatot, az a Paragon backup termékei, igaz csak a fizetősek tudják ezt a funkciót (Copy Partition), de az EASEUS-ra sem volt még ilyen panasz eddig...

    Fire.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák