Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Laraxior #11988 üzenetére

    tehát egy darab pl 3840x1200as "monitor"t akarsz? azt leginkább sehogy.

    három monitoros felbontásokat (pl 3840x1024, 2400x600) egy mókolt matrox dllel el lehet intézni, de az se megy minden programmal. GTR Evolution/Race07/STCC/RaceOn tud ilyet, de nem minden esetben működik. 3dmarkkal lehet hogy menne... az se 3840x1200 lenne, de 3840x1024 talán ok, ablakban.

    ablakban ki lehet húzni a cuccokat két monitorra, de ugye 3dmarknál ez nem megoldás, nem lehet manuálisan állítani a képméretet.

    mind az nvnek, mind az atinak van megoldása három monitor vezérlésére (és három monitorra egy nagy kép kirakására), de az csak három monitorral megy (és vannak egyéb limitációk is). kettővel nem. a matrox megoldással az a jó, hogy az ablakban is tud három monitort szimulálni, tehát gyakorlatilag a programokat át lehet verni:), de eredetileg azt is a hárommonitoros hydra setupokhoz találták ki.

    szóval két monitor ilyen szempontból necces. amire jó, hogy mehet fullscreenben a 3dmark/játék, és a másikon van hely a taskmanager+everest+egyéb diagnosztikai progiknak nézni, hogy pontosan mi is történik a HWvel. anno én a crysist végigtoltam így amikor stabilitást teszteltem, nagyon jó tud lenni;)

    amire ügyelj: két monitorral GTX480ak pár tesztben nem vették vissza az órajeleiket, és emiatt kegyetlenül melegedtek. ez a Ninjaval Neked talán kevésbé proglémás, de figyelembe kell venni.

    ja igen: három monitort egyszerre sajnos a 480al nem fogsz tudni meghajtani.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák