Új hozzászólás Aktív témák

  • Polacheck

    HÁZIGAZDA

    Voltam ma a mozgásvilág tesztnapon és futottam két kilit egy Hoka One One Stinson ATR-ben. Mi ezekről a vélemény? Iszonyat kényelmes volt benne futni, nagyon puha, mintha felhőkön járnék. Pont emiatt mondjuk attól tartok, hogy hosszútávon teljesen elgyengülnek a lábfejben az izmok, mert nem kényszerít normálisabb futótechnikára. Viszont ennek ellenére elég nagy nevek használják a terep verziókat, úgyhogy mégsem lehet egy rossz dolog.

    Próbáltam még Salomon XA Pro 3D-t, ez elég kemény volt nekem terepre és nagyon merev is volt. Salomonból Speedcrossok is voltak kint, azt viszont nem lehetett elvinni futni, pedig ez volt az egyik cél amiért mentem. Próbára puhább volt az XA Pro-nál és a lábamat is elég jól fogta.

    Voltak még Salomon futó zsákok is, abból is kinéztem egy elég faszát, alsó hangon egy 100-ast ott tudtam volna hagyni zsákra, cipőre meg néhány ruhára :)

    Suunto órákkal is kint voltak, meg lábállásmérés, Mizuno sátor, Innov8 cipők, minden finomság és még egy külön 2x ekkora bicajos szekció kipróbálható bringákkal. Jó buli volt.

    less qq more pewpew!

Új hozzászólás Aktív témák