Új hozzászólás Aktív témák

  • Alg

    veterán

    válasz Polacheck #9690 üzenetére

    Én már vagy 1 hónapja nézegetem, kb. amire jutottam:

    Garmin: Az újakba belenyomtak egy csomó számomra felesleges opciót, cserébe drágák és a garanciális feltételek bicskanyitogatók (1 év egy 150 ezres 620-ra is, utána nincs javítás csak fix díjas csere felújítottra... mondjuk a Decathlon legalább 3 évet ad, és az árak is ott a legjobbak). A régi 610 csak külföldről beszerezhető emberi áron (azaz nincs gari).

    Polar:A régek őskövületek, az új V800 baromi drága és kiforratlan, az M400 (200EUR lesz, azaz FR220 alá jön jóval) jó lenne ha tudna rezegni, ellenben csak a Polar weboldalra hajlandó feltölteni ahonnan a GPX export csak valamikor év végén fog működni...

    Suunto: Csak a drága Ambitokban van GPS, általában navigációban jobb, futás-featureben gyengébb mint a fenti kettő (bár utóbbin sokat lehet javítani app-okkal). Elvileg ő is csak saját oldalra tud feltölteni, bár ez lehet változott. Ja igen, ez sem rezeg (Ambit2).

    Most azon filózok mit adjak fel. Tudásban és ár/értékben egy FR610 lenne a legjobb, de kicsit orosz rulett gari nélkül... Polar M400-ra megérné várni, de a rezgés nagyon hiányozna, még a saját weboldalas tökölést elviselném. Ambit2R? Hmm ez már árban nagyon határeset, 90k. De talán tudás-megbízhatóság-használhatóságban nekem a legjobb kompromisszum lenne (és a 3 közül ez a legszebb :B ).

    Egyszer be kéne mennem Zergéhez...

    [ Szerkesztve ]

    "I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

Új hozzászólás Aktív témák