Új hozzászólás Aktív témák

  • Agony

    aktív tag

    válasz #64052736 #81030 üzenetére

    Már néhány száz hozzászólás óta olvasom a bejegyzéseidet, de esküszöm nem értelek.
    Te kategórikusan kijelented, hogy nem érdekel az adat, nem akarsz laborállat lenni, meg ahhoz igazodni... de akkor minek méregeted ezeket a tippelt távokat, tempókat és pulzust?

    Én egy adatbuzinak tartom magam és ezért mérem ami érdekel, hogy utána objektíven összehasonlíthassam, kiértékeljem. De annak mi értelme van, hogy invalid adatokat gyűjtesz és számolsz be róla? Komolyan érdekel! :K

    Ha azt mondod a futás öröméért futsz, akkor csináld azt.. elmész óra meg minden biszbasz nélkül futni egy kört és minden más lényegtelen. Ha meg érdekel a táv, tempó, pulzus, akkor mért normálisan, mert ez így nem sokat ér. Én is felírhatnám minden nap a naptárba, hogy érzésre 3:30-ba futottam félmaratont, a pulzusom is baromi magas volt, nagyon erősnek éreztem, aztán amikor egyszer tényleg megmérettettem magam, kiderül, hogy 4:30-on haldokoltam.

    Én a helyedben megfogadnám Tom tanácsát. Nem kell 24/7 kütyükkel futni ha nem akarsz, de attól hogy van egy órád meg egy pulzusmérőd és 3 havonta tolsz egy felmérőt, attól még nem leszel laborállattá válni.

    Start with a whisper, end with a scream!

Új hozzászólás Aktív témák