Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz -NoVa- #91455 üzenetére

    nekem eddig egész jól sikerültek a vakugrások, de vagy nagyon alacsony szinten történtek, vagy akkor, amikor már tudtam mi az irány és akkor is sokak véleménye alapján.
    persze ettől még mondhatni mákom volt, de nem hiszem, hogy feljebb ezt már be merném vállalni (ezt a szintet is csak azért, mert "nobrainer" árban lettek meg a cuccok :DDD
    és igen, g7... nemrég már érdeklődtem Tulku-nál ezzel kapcsolatban, de sajnos/szerencsére pont akkor jöttünk vissza bp-ről, de megfogadtam, hogy kövi alkalommal megfülelem(de lehet lebeszélem magam róla... :D )

    @gianni85: igen, ezt értettem kisebb csoport alatt, akik ezt meg tudják tenni... nem azt, h "ennyit nem adok érte", hanem, hogy ezt "el tudják fogadni" magukban és nincs utána vágyódás/hiányérzet úgy, h tudják van jobb/feljebb, amit hallanak és tetszik. én - habár még nem volt ilyen - de tuti sóvárognék, ezért az "addig jó, amíg nem próbáltam ki" elvhez tartom magam :))

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák