Új hozzászólás Aktív témák

  • stemplar07

    őstag

    Nos akit esetleg érdekel :
    Fiio F-9PRO teszt : Napokig hallgattam a normál ,,unbalanced,, kábellel , a V30-on(HighGainben) ,az ES-100-on (LDAC 990). és az AK XB10-en (AptXhd 660). Forrás Tidal HiFi/MQA illetve UAPP , Tidal HiFi/MQA (saját Highres driverrel), valamint Poweramp beta (saját Highres driverével), ( az LG gyári lejátszójával is hallgatóztam) .
    Alapvetően mivel az ATH-AD900x , ATH-MSR7 (egy air, egy zárt ) fejhallgatók, nem hiszem ,hogy releváns lenne az összehasonlítás, de jobban szólnak és szebben főleg az ATH-AD900x ( mindegyik forrásból ).
    A Fiio F9 pro nagyon részletes ,elemző ,igen szép sztereó színpadképpel rendelkezik , finom nem tolakodó mélyekkel . De egy kicsit jobban( és másképpen) szólt az ES-100-on mint a V30-on, vagy az AK XB10-en .. Ennek azért oka lehet a dual AK4375a DAC, aminek eleve a fejesekkel is melegebb barátságosabb a hangja ,de azokkal valahogy nem olyan ,,precíz,,mint a V30 . Mindösszesen .. a Fiio valahogy jobban passzolt az ES-100-hoz ez nem vitás,mint a V30-hoz .

    És akkor ma, előkerült a ,,balanced,,kábel , és minden hype nélkül de.. lesett az állam , igen,..valahol itt kezdődik a minőség ( fülhallgatóban) .. ahogy azt írtam is, erre álmomban sem mertem gondolni , úgy ahogy van ,,pure,, music,, minden hatásfokozó off (EQ stb) gyönyörű telt mélyek,közepek magasok.. torzításmentesen erős, nem akarom túllihegni , szenzációs páros így ( persze ár/érték arányosan Fiio F9Pro ,50+ ES-100 ,40)..(és ez érvényes az összes lejátszó forrásra ) Ha lenne fejhallgatóm balanced kábellel , megkockáztatom lehet kenterbe verné a V30 Sabre Quad dac/amp-ot, illetve és/vagy huszáros lenne a V40-re egy balanced out ..

    ps. kényelmesek a hozzá adott memóriahab fülgumik, de túl vastagok nekem , illetve fiziológiás problémám van ( kicsi szűk a hallójárat nyílásom.. ) , kisebb kellene .. a gumi harangok tesztelése még folyamatban van a balanced kábelhez .. a Fiio -hoz kapott dobozba pont belefér az ES-100 is .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák