Új hozzászólás Aktív témák

  • fericske

    addikt

    válasz -FreaK- #66188 üzenetére

    Hallottam az SE215-öt is (meg 535, 846-ot is), de azt nem szoktam emlegetni, vagy figyelembe venni. A VSD3-at többre tartom nála hangra, és ugye megvan mit is írtam a VSD3 meg a Tenmak ie800 viszonyáról.
    Az olcsó dinamikus fülesek szinte*** mind vödör/doboz hangúak. Mély van rendesen, kis szerencsével elég tűrhető minőségben, de vékony, élettelen közepekkel meg vágott, fátyolos, esetleg alig valami magasakkal ,és ez ugye a részletezettségnek be is b@sz.
    Ezt valamikor csak akkor realizálod mikor egy-egy magas, magasabb kategóriájú fülest tudsz meghallgatni.
    Vagy eleve olyat használsz és becsúszik egy olcsóbb darab.
    Még a sokat emlegetett GR07 Classic is dinamikátlan, kevésbé részletes, kevésbé kiegyenlített és enyhén vödör hangú ehhez a kis gyöngyszemhez képest.
    Azt a hangzást nevezem kiegyenlítettnek amit ez a kis füles produkál. Tud küldeni csontvelőig hatoló mélyeket ha azt hozza a muzsika, de közben nem kell keresgélni a közepeket és magasokat sem, egyik sem nyomja el a másikat. Elsőre kicsit középemeltnek tűnt (és még így is, a bejáratódás utáni első pillanattól fogva imádom a hangját), de aztán rájöttem, hogy nem, csak már rá volt állva a fülem az eddigi V füleseimre.
    A mobilzenéim egy részét nem szoktam hallgatni asztali rendszeren, csak mászkálás közben, és azoknál új dolgokat fedeztem fel néhány muzsikánál ezzel a füldugasszal.
    Egyedül a driver flexével nem vagyok kibékülve, szóval rendelek egy másikat még, mert amiket mostanában linkeltem azok már 3. generációs, javított verziók, és valószínűleg ez is lett javítva rajta, nem csak a távvezérlő opció.
    Na meg persze nem azokkal a vacak tips-ekkel használom amit ad hozzá Tony, hanem jobb minőségű "széles szájú" szilikonnal.
    Ez már hozza azt a szintet hangra, amire azt mondom, hogy utcára több nem is kellvagy otthon az ágyba :).

    ***Ez eddig az egyetlen kivétel amit találtam.

Új hozzászólás Aktív témák