Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz peter.tamas #52240 üzenetére

    Nézd, én csak azok alapján tudok ítélni, amit ide leírsz. Azt írtad, hogy a CX300 tetszett. Ezek alapján elég nehezen tudom elképzelni, hogy tényleg csilingelő magasakat meg szép közepet várnál el, mert ez egyik sem található meg nyomokban sem abban a fülesben.

    Nem az életem múlik rajta, hogy védjem, és nem is fűződik különösebb érdekem a dologhoz, csak egyszerűen arról van szó, hogy volt egy kirhanásod, ami szerint hatalmas csalódás és mekkora szar ez a füles, közben meg kb annyi van, hogy kéne 20%-kal több mély. Arról nem is beszélve, hogy elég sokan vettek itt a fórumon Pistont, és nézd meg hány csalódott ember van. Ehhez képest ha most napokig azt fogjuk olvasni, ahányszor jön valaki, hoyg nézegette ezt a cuccot, hogy szerinted milyen szar, mert nincs benne mély, azzal eléggé elkanyarodunk a valóságtól. Ez a te ízlésed, nem mondtam, hogy bajom van vele, de kérlek azt is vedd figyelembe, hogy másnak meg lehet, hogy pont tökéletes, vagy (és most figyelj) sok az a basszus, ami mondjuk a Pistonban van.

    Amúgy a hangerő a másik dolog, aminél érdemes figyelni, ez viszont abszolút magánügyed, te fogsz megsüketülni, ha a metró zaját még hangosabb fülessel akarod elnyomni. Ez most még viccesen hangzik, de aztán ha majd 10 év múlva hallókészülékre lesz szükséged, akkor nem lesz olyan nagy poén. Soha életemben nem találkoztam még olyan fülessel, ami annyira halkan szólt volna bármilyen forrásról, hogy ne tudott volna fizikai fájdalmat okozni. Érdemes megnézni, hogy mondjuk egy 100dB hangnyomást mennyi ideig képes elviselni a fül maradandó károsodás nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák