Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz A_ScHuLcZ #48626 üzenetére

    Xe200 Pro-ról nemrég váltottam (mivel az Xears haldoklik) vsonic VSD3S-re. Tudom, Piston után érdeklődsz, de azért leírom:
    az Xears előtt a telefon gyári fülesét, meg 1-2 ezer forintos füleseket használtam. Az Xears valóban hatalmas ugrás volt minőségben, rettenetesen szerettem a hangját (2 és fél évet bírta). Mikor megjött a Vsonic, rettenetesen furcsa (rossz) volt hallgatni (nekem a 'sibilance' máig fáj). ~2 hétig hallgattam s VSD3S-t, utána összeraktam az Xears-t egy próbára. Bár nincs sok tapasztalatom a fülhallgatókkal, ennyit éreztem: az Xears sokkal szűkebb térben, rettenetesen túlhúzott a basszusa, és szinte nincs benne magas. Ez valószínűleg a Vsonic természetessége miatt van, ahhoz szokva teljesen más a hangképe.
    Szóval ha itt azt írják a többiek (akik sokkal több fülest hallottak, mint én), hogy a Piston 2 legalább olyan jó, mint az Xears, akkor az szerintem tartható. Tényleg jó az Xears, de van élet Xears-on túl is ;)

    más: szivacsos fülbogyót lehet valahogy tisztítani? Az Xears szivacsosát használtam nagyon sokáig, de nagyon megkeményedett, melegítéssel is alig puhul - gondolom összekapott némi zsírt.. meleg vizes tisztítás, vagy van erre valami bevált technika? :F

    "... and I hope you have a great day!"

Új hozzászólás Aktív témák