Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz kizcar #46140 üzenetére

    Ebben a kategóriában már nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy mi a jó vagy rossz. Szerintem például nagyon nem éri meg, emrt a felébe kerülő Westone W40 számomra sokkal kellemesebb hangot produkál. Szóval ezeket érdemes kipróbálni, mert itt már nem jobb-rosszabb reláció van, hanem eltérő hangkarakter, stb.
    Ráadásul ilyen kategóriában már kell majd mégegyszer ennyit költsél forrásra is, különben nem fogod tudni élvezni a füles tudását.

    contaxg: És akkor a 215 meg szar, emrt nincs magasa? ;] Amúgy ameddig csak az egyszem basszusgitárt kell hallgatni rajta, addig még oké, jó lesz az E10, de ugye ilyenkor általában az van, hogy a basszushoz képest jelentősen háttérbe szorulnak a közepek és magasak, ami nem mindig jó az enének. Nem a sok basszustól lesz testes a hangzás (jó, attól is lehet olyan érzet, csak mást elvesztesz cserébe), hanem attól, hogy megfelelő minőségben tudja visszaadni az adott tartományokat a cucc. Saját példámon: imádom a HE6 hangját, pedig abban sem kevés a basszus, sőt, talán a legtöbb azok közül, amit hallgattam eddig, de mellette van megfelelő tere és a többi tartomány is kellemesen szól.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák