Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Tomace91 #41382 üzenetére

    Én csak arra tudok hagyatkozni ami köztem és barátnőm között a legfőbb különbség:

    Barátnőm össze-vissza nyúzza a kábelt, nem érdekli ha csomót köt rá és jól meghúzza, nem figyel oda, hogy a jack csatinál ne feszítse meg. Ha feltekeri a kábelt a lejátszó köré, akkor jó feszesen (hogy ne gubancolódjon össze... elvileg) és ha a zsebében van a lejátszó, akkor a kábel felesleget trehányul begyűri a lejátszó mellé. Még szerencse, hogy totálisan botfülű, az égvilágon semmi igénye nincs a jó hangzásra, így meg nem gáz fél évente cserélni az ezer forintos füleseket. Bár ha valami kitart 6 hónapig nála, az már sokat élt.

    Ezzel szemben én mindig odafigyelek, hogy soha ne feszüljön a kábel, nem kötök rá masnit, nem cibálom, ha túl hosszú a kábel, akkor fel lehet csévélni vagy csak hagyom lógni (ha nincs esély rá, hogy valamibe beleakadjon). Ha elteszem, akkor szépen lazán négy ujj köré feltekerem és egy tokba rakom. Napszemüveghez kaptam egyszer egy vászon tokot, abba szoktam berakni és úgy a táskába, így nem fordulhat elő, hogy mire előkotrom már hétszer körbefonta a lakáskulcsot. Eddig még soha egy fülesem sem ment azért tökre, mert megtört a kábel. Illetve egyszer egy fejhallgatómból kiszakadt, de arról elismerte a szerviz, hogy rosszul volt rögzítve és adtak egy újat.

    Szerk: Egyszer egy haveromnak volt olyan fülese amihez egy felcsévélős tokot adtak. Kör alakú volt, volt rajta egy jack csati, abba bedugtad, majd feltekerted és rápattintottad a fedelet. Nem tudom milyen márka volt, de ez a megoldás tetszett, jó lenne ha lehetne ilyet külön is kapni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák