Új hozzászólás Aktív témák

  • BennyRay

    tag

    Üdv Urak!

    A tanácsotokat szeretném kérni (minő meglepő módon :DDD ) egy IEM kiválasztásával kapcsolatban.

    Az alábbi szempontok jutottak eszembe:

    - izoláció fontos (nagy és hangos irodába kerültem, alapvetően ott fogom használni az eszközt, hogy tudjak koncentrálni)
    - alacsony hangerőn használnám, nem szeretm a mélyhang orientált dolgokat, amit sűrűbben hallgatok: Blackmore's Night, Loreena McKennit, Vivaldi és totálisan eltérően Nightwish, Battlelore, Rhapsody, AC/DC, Iron Maiden, de munkahelyre inkább az első adag a jellemzőbb.
    - otthon egy AKG K501 fejhallgatót szoktam hallgatni. Gyanús, hogy nagyon nem vethető hangzásában össze egy nyitott fejhallgató egy IEM-mel, de érdeklődöm, hogy mi az az árkategória, ami eléri/esetleg meghaladja annak a fejhallgatónak a minőségét? Tudom ez megfoghatatlan és szubjektív, de hátha nem túl nagy ökörség ilyet kérdezni :)
    - szimpatikus számomra a cserélhető kábel, mert ifjabb kori, utcán zenét hallgatós emlékeim alapján mindig a kábel törésével mentek tönkre a fül/fejhallgatóim. Ezért a Shure termékek szimpatikusak számomra.
    - szeretném Budapesten számlával-garanciával megvásárolni a terméket, még akkor is, ha ez nagyban csökkenti a választékot és növeli az árat.
    - ár: bizonytalan vagyok, a fenti AKG K501 hangzásos elképzelés miatt. Ha 50 eFt alatt lehetne maradni, az ideális lenne, de mondjuk egy valóban max. 150 eFt-os keretet semmikép sem szeretnék túllépni.
    - a jelforrás még nincs eldöntve, egyelőre Androidos telefon, de záros határidőn belül szeretném egy még nem eldöntött DAP-ra cserélni.

    Ezen szempontok alapján milyen fülhallgatót tartotok beszerzésre érdemesnek?

    A segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák