Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz ggeleven #33979 üzenetére

    kenyelmes, de jatszani kell a megfelelo harang kivalasztasaval. A vetocso maga kenyelmes atlag meret, de a haz eleg testes, en nem eroszakoltam agyig a hazat a fulembe, elegge kilog. Foleg azert mert a kabelvezeto gumi ami a haznal van, enyhen ives, es befele dol, ha nagyon benyomod a hazat, akkor a kabelt siman sikerul az arcodnak nyomni, ami engem egyreszt zavart kicsit, masreszt sanszosabb hogy tori a kablet. Jo, nem sokkal, kb 5-10%kal, de akkor is....nem ertem mert nem egy rugalmasabb, vagy egyenes vezetot tettek a hazra, bar megertem hogy igy meg nehezebb eltepni a forrasztast a hazban, mert egy erosebb rantas mar a vezeto szaranal erejet veszti. Valamit valamiert.

    Na szoal en felraktam a dupla harangot, ezt kenyelmesen behelyezve pont ugy all a haz hogy a kabel kb fel centire log a fulemtol, nem irritalja az arcom, es emg a szigeteles is jo.

    A harmas harangot nem tudom milyen elfajzott ember tudja hasznalni, nekem mar a dupla is boven eleg, kivetelnel ez is "cuppan" egyet, jelezve hogy kello melysegben van. Szerintem a harmas meg mar szabalyosan a dobhartyad csiklandozza kb :)

Új hozzászólás Aktív témák