Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz L4D1K #28250 üzenetére

    Szia, a re-zero-ról tudok írni, a xears-szel összehasonlítani nem tudom sajnos, mert olyat nem próbáltam, csak magában tudok róla pár dolgot mondani.
    Nem emlékszem hogy olvastam volna hogy milyen zenét szoktál hallgatni (ha írtad, bocs, most nem ugrik be), én főleg komolyzenére, jazz-re és funky-ra szoktam rá, ezekre jónak tartom a re-zero-t, a komolyzenénél érzem a leggyengébbnek, de ezt úgy kell érteni, hogy mondjuk nem 8/10 hanem 7/10 az amit mondanék rá. Akusztikus hangszerelést tartalmazó zenéknél, jazznél és funkynál, esetleg r&b-nél nagyon jó a füles.

    Arra ügyelj, hogy ez a modell alapvetően a hifiman balanced amp-hoz készült, így hagyományos jack dugóba csak akkor tudod bedugni ha csatlakoztatot a tizen-pár centis átalakító kábelt. Ezzel nincs semmi gond, csak azért írom, hogy nehogy meglepetés legyen, hogy a kis plusz kábel nélkül - ami benne van a csomagban - csak az egyik oldal szól.

    Én szállítással együtt 25-ért vettem ebayről, elmúlt hónapban a feléért lehetett kapni, ha esetleg látsz valahol még az ebayen belőle ennyiért akkor nagyon javaslom (állítólag 1000 db készült belőle limitált szériában, így már csak akkor jutsz hozzá ehhez a modellhez ha valakinél még van raktáron).

    Most nem akarok hülyeséget mondani, de vagy a re-0 az 64 ohm-os úgyhogy nem biztos hogy kihozza belőle minden lejátszó a maximumot, de úgy látom hogy most 49 usd készletürítési akcióban a hifimannál úgyhogy annyiért nem tudok neked olyan okot mondani hogy ne vedd meg.

Új hozzászólás Aktív témák