Új hozzászólás Aktív témák

  • Swami

    senior tag

    Na nekem ma megjött az R1. Részletes tesztet tőlem ne várjatok, csak annyit tudok elmondani, hogy nagyon korrekt felszereltséggel érkezett a cucc: maga a fülhallgató 1 pár duplaharanggal, 1 Comply foam-mal, 6 pár siliconbogyóval, pofás fekete keményfedeles tartóval (körbe piros csikkal), 1 aranyozott jack adapterrel és 1 repülőgép-adapterrel. Nekem még jött hozzá egy Fiio Rocky amp is a hozzá tartozó USB-s töltővel.
    A cucc egyáltalán nem néz ki hülyén és nagyon kényelmes. Még soha nem volt over-the-ear fülesem, de pár órai használat után azt kell mondjam, hogy ezentúl nem veszek mást. Persze lehet, hogy másnak meg nem jön be...
    A füles V karakteres, az alsó harmadban egy kissé, de nem zavaróan megnyomva, azaz azoknak ajánlható, akik szeretik a telt basszust (a Fiio-n van extra bass, de amit hallgattam, azokhoz nem kell, mert már sok lenne).
    Amikből eddig hallgattam rajta: Mick Hucknall - American Soul, Leonard Cohen + U2 - Tower of Song, Joe Bonamassa - Live from Royal Albert Hall, Shaggy - Summer in Kingston, MusiCure - Deep Woods and Village, Blank & Jones - Lullaby / City of Angels. (Amit ezekből leszürtem, hogy rockra és chill out-ra tökéletes lesz...)
    Nekem tetszik. Kültérben még nem próbáltam, de zenehallgatás közben ment a TV és semmi nem szürődött be (a duplaharanggal próbáltam meg a Comply-val, nekem az előbbi kényelmesebb, de izoláció szempontjából mindkettő jó).

    Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)

Új hozzászólás Aktív témák