Új hozzászólás Aktív témák

  • #59070464

    törölt tag

    Sziasztok!

    Szeretnék venni egy fülest. Régen már elmélyültem a témában, de azóta sokat felejtettem. A Vsonic viszont abszolút megmaradt. Nem tudom, hogy GR02 vagy GR06 legyen. Megmondom őszintén, ha nem muszáj, nem költök GR06-ra. :) Egy Galaxy S-hez lenne, chillout/deep house (only 320kbit/s_semmiképpennemaf*shamvaisz@rokrakellgondolni) zenékhez, montizás mellé. Itthon viszont van egy hifi, amin viszont klasszikus zenék is megfordulnak (ezt csak úgy mellékesen, a fülesen ilyen nem fog szólni). Ma mentem egy kört egy AKG K340-el. Háromféle fülmérethez jár hozzá gumi. Nos ez kevés. A nagy - nagy, a kicsi - kicsi. A közepes folyton kiesik, egy járdázásnál azonnal. Röhejes volt, hogy fél percenként piszkáltam az egy órás körúton. Azt hittem kib@szom a kukába (már elnézést). Ezért szeretnék mindenképpen Vsonic-t, adnak hozzá vagy 15 féle "fülbevalót", valamelyik bizonyára perfect fit lesz.

    Egyébként van még olyan gyártó, aki ennyi "fülbevalót" ad a füleshez, mint a Vsonic?

    A GR06-os mellett legjobban a fül mögé helyezhető "perec" szól (nagy kár hogy nem jár a GR02-eshez). Gondolom azzal együtt nehezebben esik ki a fülből. Tekerésnél ez lehet jól jönne. Bár ez miatt nem adnék ki 2x annyit. Akkor viszont igen, ha GR02-es 15-féle "fülbevalójának" mindegyikével kiesik a fülből, mert akkor számomra az is kukába való, mint a K 340-es.

    Miért vásároltok a lendmeuears-ről? Azt írtátok, hogy $10-ért küldi, a $46 a GR02-es. eBay-en Honkongból szállítssal együtt csak $23. Félnem kellene a honkongi verziótól? Rendelt már onnan valaki, aki itt fórumozik?

    Hirtelen ennyi. :)
    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák