Új hozzászólás Aktív témák

  • Shufny

    őstag

    válasz gtamate2 #17488 üzenetére

    Mint látod, állítólag van közte eredeti is, de csak a dobozt nézik. Az nyugodtan megegyezhet. Sőt nem is feltétlenül szól rosszabbul. A régi CX -ek egyáltalán nem kiemelkedőek. Állítólag a hamis nem mindig rosszabb az eredetinél. Az is előfordulhat, hogy csak azért "hamis", mert nem járja be a hivatalos utat. Lényeg, hogy vannak kis gyártók, akik saját néven árulnak már. Inkább őket kéne támogatni, mint az ilyen átverésre építőket. Akkor is, ha véltlenül elfogadtható terméket csinálnak.

    Mi kerül ennyibe? Azt gondolná az ember, hogy már senkinek nem újdonság, hogy nem az anyagárat fizeted meg semmiben. Pláne PH -n. Amíg eljut a termékig, addig nagyjából ugyanolyan jellegű költségei vannak a gyártónak, mint bármilyen technikai terméknél. Maradjunk annyiban, hogy elsősorban a hangjáért fizetsz, és az bármennyit érhet.

    Az utolsó kérdést nem értem, hogy az hamis CX55 -re vonatkozik, vagy úgy általában a fülhallgatókra? Természetesen óriási különbségek vannak hangminőségben, nem az aranyozott csatlakozó a lényegi különbség. Nem feltétlenül szükséges, és a legolcsóbboknál is megszokott, de előfordul drága termék is nélküle. Korrózióvédelem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák