Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    Sziasztok újból, most, hogy fél óra leforgása alatt kettőtökkel is összefutottam élőben és most ízlelgetem a portékátok :)

    Shufny, kösz az M1-et. Tetszik, még így csendes szobában is jól szól, amire már a CX300 nem volt az igazi, azt tényleg csak közlekedésre használtam, itthon már egyből átváltottam valamelyik fejesre.

    Dave, nagy köszi a hibridért, duplákért és szivacsért, gyorsan végig is próbáltam őket. :) Gyári után a dupla került fel, s ahogy a szimplát szoktam, rendesen, ahogy IEM-et illik (fülcimpa húz, fülest félig hátulról benyomva), jó mélyre betuszkoltam. Na itt kezdtem érteni, hogy mire céloztál avval, hogy kinek mennyire kényelmes, nekem is nyomta kicsit a fülem :B . Megpróbáltam kevésbé mélyre benyomni, úgy már tűrhető volt, viszont valahogy nem ült olyan jól a fülben, nem zárt olyan jól, sokkal kevesebb volt a mély-mélyközép. Utána következett a szivacs. Ennél viszont a hang, hangtér egészen más lett, érezhetően romlott. Csillapítását nem éreztem, mert a szoba ígyis-úgyis csendes. S végül betettem a hibrideket, na a szivacs után ég és föld, újra kinyílt a tér :)) Utána vissza a dupla, majd megint a hibrid, ahhoz képest is jobb a hang, könnyebben, kényelmesebben ad jó szigetelést (mármint a fülhöz), így több volt a mély-mélyközépje, sőt, csendes szobához talán több is, mint amennyi kéne; de tömegközlekedésben jobban jöhet, ott a busz-villamos-metró úgyis ezeket nyomja el a legjobban.
    De ez még csak egy csöndes szobában végzett teszt. Leginkább a zajcsillapító képességük miatt érdekelnek a dupla és a szivacs a sima szimpla-haranghoz képest. Ezért lehet holnap kiülök mondjuk M7 mellé és úgy is végigpróbálom őket, s tartok puding-fesztivált :DDD

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák