Új hozzászólás Aktív témák

  • Ba cy lus

    őstag

    Bár még csak tegnap óta van nálam, írok egy keveset az S100A fejeserősítőről. Bkercso erősítői közül Presenter2-vel éltem is együtt (meg is van még), ezen kívül CompositeAmp-hoz volt szerencsém egy alkalommal. Szerintem mindegyiknél jobb. A Presentert technikailag leckézteti, kifinomultságban, hallgathatóságban, összeszedettségben, a CompositeAmp-ot pedig erőben és szerintem a karakter is jobban eltalált, talán a részletek is természetesebben jönnek, jobban integrálódnak a zenébe, nekem legalábbis így rémlik (a lánc ua. az erősítőt leszámítva).
    Igazából mindenképp megtartom, mert kell egy rendes fejeserősítő is. A régi, asztali Dynaco erősítőm lenyűgözőbb, az középtartományban nagyon kiemelkedőt nyújt, elvarázsolja az embert, de eleve csak magasimpedanciás fejesekhez jöhet általában szóba, plusz ráférne egy karbantartás, mert van már minden baja.

    Még annyit, hogy a Presenterből a 2x-es erősítésű, OPA2228-as opamppal szerelt az összehasonlítás tárgya, nekem úgy adta a legjobb, leghallgathatóbb hangot (viszont ami nem csak "bepattintós" opa, azokat eleve nem próbáltam), dehát azért ez egy másik szint. Az 5x-ös erősítésű Presenter2-höz képest pláne, márpedig ha az erőt is figyelembe vesszük, inkább ahhoz illene hasonlítgatni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák