Szia, amit tudok elmondok. Arra Branburry felé van melo, Milton Keyness-ben a Red Bull Team, Northamptonban a Cosworth,Enstone-ban a Renaut Team. Én ezekről hallottam,de ilyenekhez max zöldgom gyakorlat nélkül,és nehezebb előre lépni mint otthon, lévén itt ez a piac egyre kissebb (gyártás) és sokkal erősebb a konkurencia. Korvicsal egyet kell értsek, hogy gyakorlattal az igazi,ha karriert akarsz, de ha csak lóvét keresni félrerakás céljából az megint más helyzet, akkor a zöld gomb is jó lehet.
Vagy ott a nagy Birmingham, ott viszont nem árt ha tudsz egy kicsit Indiaiul is 
Én Dél-Welszben élek, Cwmbran-ban dolgozom. Ha csak tehetem itt maradok Welszbe egyelőre,bár ha valaki tud jobban fizető állást csak szoljon,és lépek.
Ezzel a szakmáddal már nem a gépeket kellene megcélozni, hanem az íroasztalt.
Sztem ha tudsz, tfolyam mellet szurj be a Catia képzést repcsigyárak kapkodnak érte itt a szigeten.
itt meg beütöd mit keresel, és kidobja a fizut is, ne felejtsd a catiát se próbaképp:
www.reed.co.uk
www.jobsite.co.uk
Brutto Bér kb -20-23% jön le a többi marad, nem kell nyugdíjjat fizetni.
-6-9 zöld gomb, nem nyúl semmihez,csak futtat
-10-13 marós,esztergályos(hagyományos v cnc) beállás programozás legyártás
-14-20 gépbeállító nagyobb cégeknél ez többnyire "beszámláz" - contract
-16-20 font 5 tengelyes maró-programozó v soktengelyes eszterga-maró (modellt kap, és legyárt)
jódolog a forma1.. hathetente egy hétvége szabad..