Új hozzászólás Aktív témák

  • j0k3r!

    senior tag

    Saltburn (2023)

    Ahhoz képest, hogy milyen véleményeket olvastam itt róla és hatalmas WTF-et vártam, csak kicsi WTF-et kaptam :DDD Nem tagadom, van 2-3 "emlékezetes" jelenet a filmben, de valószínűleg azok nélkül is megállna a saját lábán. A történet nem túl bonyolult, a "csavart" én valami félmondatból megneszeltem a 30. perc környékén, de attól még jó volt. A színészek, a zene, na meg maga a helyszín csodálatos.

    Én a film közepétől hittem, hogy valami bosszútörténetre fut ki, mert a gazdagok eltusoltak valami halálesetet Oliver környezetében a múltban, de nem ez lett végül. Talán ez az egyetlen, amit kicsit kibonthattak volna, hogy mi volt Oliver motivációja? (számomra nem derült ki). Oliver bicikli kiszúrása nagyon a történet eleje, ott még nem érezhetett dühöt Felix iránt, pedig már onnantól "dolgozott". Sőt, Felix pont, hogy kilóg a "gazdagok" közül valamilyen szinten, szóval nem értem mi volt a trigger. Vagy lehet, hogy szimplán csak szociopata?

    Mindenképpen emlékezetes film, a főszereplőt játszó színész (Barry Keoghan) szerintem az 'Egy szent szarvas meggyilkolása' kaliberű alakítást hoz.

    7/10
    #értékelés

    U.i.: lezso6 véleménye érdekelne a film kapcsán :)

    some men just wanna watch the world burn...

Új hozzászólás Aktív témák