Új hozzászólás Aktív témák

  • Kergeboci

    tag

    Luther: The Fallen Sun
    Luther: A lemenő nap

    Nemrég végeztem a Cyberpunk 2077 - Phantom Liberty kiegészítővel, úgyhogy egy jó nagy adag Idris Elba hiány maradt az életemben. Úgyhogy pont kapóra jött, hogy ezt a filmet annak ellenére nem láttam, hogy magát a Luther sorozatot, kifejezetten szerettem, és végig is néztem.

    Szerencsére az adagomat megkaptam, köszönöm. Minden más meg, mehh. A sorozatot szerintem nem kell ismerni a filmhez, megálldogál a saját lábán. De erősen javallott, mert őszintén, ez itt nem add annál többet, mint hogy lássuk ezt a karaktert újra.

    A film minden jelenete össze lett lopva máshonnan, a történetet is láthattuk már jobban bemutatva egyéb helyeken. Nem mondanám rossznak, inkább csak feleslegesnek. Hajlamos túlzásokba esni, mind történet, mind megvalósítás tekintetében. Van egyfajta olcsóság érzete.Kicsit, gagyi.
    De a Lutheres sötét, depresszív, mégis tökös, adrenalin lázban égő hangulat működik itt is, a színészeket jó volt nézni, és volt egy két érdekesebb, látványosabb vagy éppen megrázóbb jelenete is. Minden máson pedig túl tudtam lendülni.

    Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --

Új hozzászólás Aktív témák