Új hozzászólás Aktív témák

  • erahurka

    félisten

    Látom a Snyder Cut a téma, pont most lett vége nálam. Hát ez sajnos nem sokat tudott hozzátenni a Whedon féléhez. A történet nem mélyebb, ráadásul mint kiderült, néhány gagyi poén pont Snyder agyából pattant ki (jó az illatod WTF).

    Amúgy meglepően jól eltelik a 4 óra, de elég rosszul van kimérve a játékidő. Superman pl. nettó 5 perc alatt eljut az amnéziából oda hogy mindent tud és megy segíteni. Erre több idő kellett volna, és elfért volna pár jó dialógus is vagy valami. Az epilógusnak meg nem igen van semmi értelme, sőt, olyan volt mint valami amatőr fan film.

    És bármennyire is gyenge a Whedon verzió, most rá kellett jönnöm, hogy sok tök jó dolgot írt a filmbe. Amikor Batman elmondja Flashnek hogyan mentsen meg egy rakás embert annak ellenére hogy tapasztalatlan és nem sokat ér a harctéren, vagy Superman karakterével kapcsolatban. A fentebb linkelt Geekzes írás nagyon jó kritikája a filmnek.

    Nagyon vártam, de sajnos azt kell mondanom, hogy jobb lett volna ha nem készül el. Mert akkor lenne egy legendás Justice League filmünk, amiről álmodozhatunk hogy milyen király lenne ha megnézhetnénk. Így meg kiderült hogy Zack Snyder mekkora kókler. Azért a BvS-t majd újranézem időnként, mert annak a rendezői változata egész jó.

    :R

Új hozzászólás Aktív témák