Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    Az utóbbi egy hét termése, vegyesen:

    The Debt (6/10): közepesre sikeredett kém dráma, viszonylag jó hangulattal, lelkiismeretről, hazugságról, az élet elkerülhetetlen alapigazságairól. Egynek jó.

    Never let me go (5/10): az alaphelyzet hasonló mint a Szigetben volt, de messze elmarad tőle, túlzásba vitt érzelmi szál, miegymás. Félnek jó.

    War Horse (6/10): érdekes film ember és állat kapcsolatáról, de többször is leül a cselekmény, csapongó. Türelmes nézőknek ajánlott. :)

    The Descendants (8/10): húsbavágóan életszerű, kín és szenvedés hawaii kiadásban, Clooney remek játékával. Újranézős.

    Perfect Sense (8/10): újabb világvége, de meglepő módon képes volt új szemszögből megközelíteni a témát. Metaforák, párhuzamok tömkelege, bőven ad gondolkodni valót, erősen ajánlott.

    Boy Wonder (2/10): ha nem egy tömegkarambol okozta dugóban szívok, tuti nem nézem végig, így meg ment vele az idő. Nem is tudom miért adtam rá két pontot...

    The Big Year (7/10): aranyos film, laza, felhőtlen szórakozás kissé erőltetett problémákkal, de ettől függetlenül abszolút élvezetes. Rosamund Pike, hjajj...

    The Sunset Limited (8/10): nehéz film, tiszta fejjel, zavaró tényezők kizárása után tessék csak nekiállni. Tommy Lee Jones majdnem egyszemélyes produkciója (producer, rendező, főszereplő), de Samuel L. Jackson nélkül fele ennyit se érne.

    The Rum Diary (9/10): magával ragadó hangulat, jó sztori, hatalmas karakterek (még Aaron Eckhart is jól hozza az ellenszenves köcsögöt). Kár, hogy utálom a rumot...

    És akkor most jöhet a Black Swan. :)

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Aktív témák