Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    predators:

    spoiler:

    régóta vártuk és kellemesen csalódtunk... :K nem egy világmegváltó film, de szerintem a kötelezőt hozták... klisében azért nem volt hiány, mert szerintem hozzányúltak itt-ott a predator-hoz, az aliens-hez meg az avp1-hez is: gondolok itt a következőkre:

    predator: az indián figura egy késsel szemtől-szemben nyomja a predator ellen, itt a japán játszotta meg ugyanezt
    aliens: a "gránáttal szellőzőberobbantós-öngyilkosos-alienfelrobbantós" részt átvették ide, mert itt is volt kamikaze-jelenet, amiben a predator is felrobbant :K
    avp1: predator-ember barátság (ez kellett volna szvsz legkevésbé)

    a film kiszámítható, de mozgalmas, hangulatos és tényleg sokkal rosszabbra számítottam avp1-2 után :K úgy fejezték be szerencsére, hogy nem hepiend volt, hanem folytatásért kiált... amit hiányoltam: keveset mutogatták a predatorokat... én azért adtam volna még nekik bő 20percet szépen elosztva (habár hátha lesz egy director's cut verzió sok-sok nyalánksággal)

    na, nem szaporítom a szót: 7/10 (7.5-et akartam, de a stáblista alatt a zene az szerintem viccnek lett szánva... nem díjaztuk: ezért -0.5pont)

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Aktív témák