Aktív témák

  • madgie

    titán

    Üdv! Szoktalak titeket olvasni, de most a betegségem miatt van egy kis időm írni is :)

    Gamer: 3/10

    Ultragagyi, én eleve kinyomtam vóna fenébe, de az asszony odavan ezért a "háromszáz-fiúért", így végigszenvedtem. Nulla történet, nulla színészi játék. de a vér fröcsög, ha kell. Utóbbi hetek legnagyobb csalódása számomra.

    Imagine That: 7/10

    Eddie Murphy a szokásost hozza, ami nem rossz, de már számomra kicsit lapos már. A kislány és az elképzelt világ aranyos, igazi délutános, ágyban döglős,laptoppal is jóa', egyszerhasználatos movie.

    The Boy in the Striped Pyjamas: 8/10

    Nagyon ügyes a gyermeki szemmel láttatott kegyetlen valóság ábrázolása, de mégis hiányzik egy félkövér csipet fűszer hozzá, hogy klasszikussá váljon. Számomra attól válna elsődlegesen azzá, ha ingerenciám lenne az újranézésre. Szomorú volt, jó volt, de Delete.

    Avatar: 7/10

    Erről végképp nem lehet újdonságot írni, két nagy tábor van: akit anyira lenyűgöz maga a látványvilág, így a rettentő sablonos sztorival és közepes karakterekkel sem törődik, illetve ennek a fordítottja, aki ezen negatívumok miatt már az elején a palfont nézi, hiába ugrándoznak a fákon a navik. Én nem estem hanyatt tőle, de Cameron ügyes fijú, és a népek is megkajolták, így egy hetest azért csak megérdemel.

    Up: 8/10

    Nem vagyok vóltdizni fan, de ez egy ügyes kis animációs film. Az elején relatív kevéssé nyálasan szomorú a sztori, aztán szépen rááll a szokásos, X percenként egy poént kaptafára. Akkor miért nyolcas? Tetszettek a karakterek benne és a papa sztk szemüvegkerete a kockafején zseniális látvány egy óra múlva is :)

    Moon: 8/10

    Jó, de a kritikák (és az itt olvasottak) alapján jobbat, csattanósabbat vártam. Nem mondom, végigültem, sőt élveztem is, de ez sem az a fajta film, amit ötödszörre is végig fogok nézni. Sam Rockwell egyébként ügyes benne, a SPOILER ! lepukkant énje a vége felé eléggé olyan "két csomag rágó a szájban, véres a pofám" féle Heath Ledger-es volt (Dark Knight), de mondom, ügyes fiú, elvitte a hátán a filmet szinte egyedül, ami nem kis szó (azért írom, hogy szinte egyedül, mert Kevin Spacey csak a hangjával is zseniális)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák