Új hozzászólás Aktív témák

  • Tudna nekem valaki profi segíteni?
    Tegnap cimbimmel 4 órát toltuk Teamspeakkel, de sehogy nem jöttünk rá, hogy a fenébe tudunk együtt csinálni küldetéseket.
    Mindkettőnknek eredeti Uplay-es játéka van.

    1. Próba: Uplayen a játékból Shift+F2-vel kilépve meghívtuk a másikat, a másik elfogadta, töltés majd nem történt semmi.
    2. Próba: Nagy nehezen rájöttünk, hogy a V betűvel lehet mutyikolni, tehát V betű, majd jobb oldalon lévő Help kérés CO-OP-ra. Másikunk a bal oldalit nyomta a V-s menüben, de semmi, mindig máshoz ugrottunk be.
    3. Próba: V betű, Felül Invite Friends, ekkor az indítónak aki invitál megváltozott a V betűs menüje két oldalt, csak Cancel CO-OP mód volt mind a két oldalon, tehát elvileg a barát invitálással elindított egy olyan CO-OP módot amire más nem tudott becsatlakozni, viszont a másik fél mikor elfogadta a meghívást a töltés után a főmenübe találta magát hibaüzenettel.

    Egyik módszerrel egyszer sem sikerült összehozni, ha főmenüből mentünk Join Co-Op-ba akkor meg találomszerűen valakihez bedobott...

    Van valakinek ötlete, javaslata, tapasztalata, pontosan hogy is kell egy felvett baráttal együtt játszani (tudom a főküldit nem lehet).

    Kérlek segítsetek.

    Köszi!!! :C

    joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt

Új hozzászólás Aktív témák