Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakuu

    őstag

    válasz #52815360 #1818 üzenetére

    Nem , en arrol beszelek, hogy ha fizeti a havidijat, akkor is sokkal nehezebb lett a kezdok elete es az oregeknek kevesbe teher a kevesebb isk forras es a dragabb piac a mar felhalmozott keszleteikkel.

    Csak egy pelda, regen egy atlag kuldiben is potyogott olyan rig komponens tobb darab ami millios tetel volt, most tizezres teteleket kapsz helyettuk. Kozben meg a 30 millios dominix 180ba kerul fit nelkul es meg a dronjaidat is szarralovik az npc-k.
    Elmentel faction npcre vadaszni, par darab utan biztos pottyant valami. Manapsag? Tobb mint 200db 8/10es szintu site utan, dobott faction lootot a final boss, a tobbi bossban mind t1 crap volt, semmi mas a kockan kivul allandoan.

    Finomitas, gyartas, stb egyre szarabb. Uj karakter meg sose szed ki tudas nelkul 40 milliot onerobol, sok hetnek kell ahhoz eltelnie es rengeteg tudast megtanulnia. Hiszen a jatek elejen meg cap fogyasztassal,resistekkel stb sincsenek tisztaban az ujoncok, a skillek idejerol nem beszelve, ami mindenkeppen szukseges, hogy legalabbkozepes szintu hajoval,fegyverzettel, modulokkal lvl3ba betudjon menni, hogy ne lojjek ki. Talan onnan kezdodik eloszor, hogy elegseges penzt kezd kitermelni a kezdojatekos, a komolyabb fejlesztesekhez.

    Igen, a kezdok es az oreg jatekosok kozott mindenhol van kulonbseg. Csak mig mashol par honap jatek utan elerik legalabb a megtanulhato skillekben az oregeket, meg ha tapasztalatban nem is. Itt a skillek kulonbsegeben akar tobb mint 10 ev elony is lehet. Mar pedig most arrol beszelunk, hogy a ccp hogyan tud tomeget novelni es a lassu elszivargast megallitani. Marpedig egy uj jatekos a kezdetek kezdeten nehezsegekbe utkozik, valamint azt latja hogy nem csokken a kulonseg egy ev mulva sem az oregekhez kepest a skillkulonbsegben, hamar ugy gondolhatja, hogy felesleges tovabb eroltetni ezt a jatekot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák