Új hozzászólás Aktív témák

  • Nagyika 2

    újonc

    Van egy (talán már csak volt ) EPSON Stylus SX 125 nyomtatóm 2011 -ben vettem áruházban. Keveset használtam, jól működött a 3 funkció. 2-3- szor cseréltem a gyári patronokat. Tegnap a másolót akartam használni de elakadt a papír és gyűrődött. Hibaüzenet jött a papírról. Többször próbálkoztam ,a nyomtatással is , az sem ment.
    Mivel nem értek hozzá megkértem a szomszéd fiút , hogy segítsen , nézze meg. Neki sem sikerült, de észrevette, hogy 2 db gemkapocs van benne. Bevitte hozzájuk és elmondása szerint megfordítva kirázta a kapcsokat. Szétszedte a nyomtatót de továbbra sem működött , valami kattogott....Ekkor elvitte egy közeli szervizbe . Ott azt mondták, hogy a szkenner megsérült és nagyon drága lenne a javítása, nem érdemes javítani. Rossz véleményük volt az Epsonokról . Másik márkát ajánlottak.... Nemrég cseréltem a patronokat , kevés hiányzik belőlük.... Mit tegyek ? :((
    Kérdezzek meg másik szervizt? Használt nyomtatót nem szívesen vennék. A drága gyári patronokat is sajnálom kidobni. Ha nincs más megoldás vennék új hasonló nem nagyon drága nyomtatót, amelyikbe jók a patronok. Milyen típust vegyek ? Vagy tudtok-e ajánlani megbízható szervizt vagy valakit, aki megjavítaná.

Új hozzászólás Aktív témák