Új hozzászólás Aktív témák

  • duvi

    nagyúr

    válasz pakriksz #6928 üzenetére

    - "Elmentem még nav beaconhoz vadászni, és többedmagammal kilőttünk pár ASP-ot, anacondát, és federal drophipet, viszont a bountyt és a felvett küldetésnél (6 piratet kellett kilőni) a számot össze vissza adta."
    Az utolsó bevitt találat alapján adja meg a killeket. Ha te 99%-ig lelövöd a hullját, de a végső találatot más viszi be, akkor ő kapja meg a killt. Elvileg ezen változtatni fognak, de nem tudom, hogy mikor.
    - Ha kalózvadász küldetést kapsz, akkor mindig el kell olvasni a quest szövegét. A sima Nav vagy RES ponton lévő wanted hajókat nem számolja bele a quest killekbe! Csak a küldetésben leírt rendszerben és USS alapján levadászott kalózokat számolja! Van amikor a kalózok látszólag clean státuszúak és csak KWS használata után derül ki, hogy bounty van rajtuk. Ezek a "clean" kalózok általában 3-4 fős csapatban röpködnek, ezért viszonylag hamar összejön a létszám.
    - "A másik érdekesség, pedig hogy rendszeresen látok kötelékben mozgó hajókat (pl egy nagyobb hajó bányászik, és 2 kisebb kíséri) pedig nincs béta hozzáférésem." Kezdetek óta vannak NPC kötelékek a játékban. Van amikor láthatunk 6-9 fős "köteléket", amik általában nagyobb teherhajókból és a kíséretükből áll. Ez nem tévesztendő össze a most érkező Wings funkcióval! Itt már a kijelölt hajó státuszánál láthatjuk, ha valóban kötelékben (wingben) repül:

Új hozzászólás Aktív témák