Új hozzászólás Aktív témák

  • pakriksz

    őstag

    Hmm. Megint rám támadt egy AI troll egy Adder-el (pontosabban ahogy beugrottam a rendszerbe 5 darab troll hajó tapadt rám mint gyöngytyúk a takonyra, mikor nem is volt rakományom), egy interdictelt (esélytelen volt, megint alig ment a kék és gyorsan ment a piros), úgyhogy submit boost FA off, megfordulás és lövés ahogy ő rám lőtt. Erre elmenekült, de aztán újra visszajött. Aztán 2x leszedtem a pajzsát de mindig lefordult, és újratöltött, viszont harmadszorra már nem tudott kifordulni előlem :)
    Turretes fegyvere volt, mert hátrafelé is lőtt, viszont ami a fura, hogy nem sérült a pajzsom. Sokat rámlőtt, de maradt 100%-on. Ez hogy?

    Ja és valami independent bountyja volt rajta, viszont a federation-os viszonyom csökkent mert kilőttem... még is mit csináltam volna? A troll lőtt rám, én csak visszalőttem... Ez így elég gáz hogy ezért csökken...

    [ Szerkesztve ]

    Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

Új hozzászólás Aktív témák