Új hozzászólás Aktív témák

  • nubreed

    veterán

    Elég sok topicba bele olvastam a Frontier Fórumon. Lehet nem kellett volna, de azaz érzésem, hogy sokkal több a nyavajgó, mint akik pozitívan állnak a játékhoz. És a nyavajgás még haggyán, de van egy csomó olyan topic, hogy "miért hagytam abba a játékot" "miért adtam fel" stb.

    Én is tisztában vagyok vele, hogy rengeteg dolog nincs jól a játékban, vagy másképp kellene csinálni, más irányt venni, sok az átgondolatlanság benne és nagyon lassú a fejlődése. Ha az eredeti "ütemtervet", vesszük alapul, már réges régen a 3. szezon kellős közepén kéne, hogy legyünk.

    De a lényeg, hogy nem gondolnám, hogy játszhatatlan lenne a játék és mindenki találhat magának benne érdekes és jó dolgokat.

    Viszont a 2.4 -nek már valami "nagy" -nak kell lennie, mert én is érzem, hogy kezd kifogyni a szufla a játékból.
    A 3.0 szezonnak pedig pláne. Tudom nem szerencsés összehasonlítani de az SC alpha állapotában már sok mindenben lekörözi most az ED -t. Ha tetszik ha nem, egymás konkurenciái, ha most még hivatalosan nem is, később mindenképp azok lesznek.

    (#30562) bellamy
    Nem, a bányászott materialok -hoz nem kell cargo space, azok a külön material tárolóban vannak és megmurdál a hajód akkor is megmaradnak.

    [ Szerkesztve ]

    We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Új hozzászólás Aktív témák