Új hozzászólás Aktív témák

  • grHawk

    aktív tag

    válasz sensor060 #30556 üzenetére

    Ezért hasznos a közösséghez fordulni. Megkérsz valakit, hogy ugorjon el neked és hozzon ki 15 árut, meg valakit, hogy hozzon ki még 10-et és kész. Én is megtenném, ha nem szerelőnél lenne a gépem. Ezért is sarkallok mindenkit, hogy csatlakozzatok a magyar közösséghez, rengeteg ott segítőkészség.

    Az engineerhez: Az engineer az elején volt nehéz és flusztráló. Aztán finomitottak rajta (kevesebb hozzávaló, háromszoros loot) és máris óriásit könnyítettek rajta. Ekkorra én már végeztem a fontosabb tuningokkal, szóval én még pont szívtam vele. Erre nemrég - ideiglenesen - kiszedték a commodity szükséget. Ha valaki ennyi könnyítéssel nem bír a dologgal, akkor vagy kérjen elméleti segítséget vagy csak simán adja fel. Ez a játék része, ellehet fogadni, meg el lehet utasítani, az NPC nerfekkel meg mondhatjuk már nem is kényszerű engineer tuninggolt lenni.

    Az engineer rankhúzáshoz annyit: ha nem akartok mindig különböző anyagok után kutatni, akkor az első szintű szükséges anyagból szedjetek össze 175-öt. Nem mondom, hogy nem lesz unalmas, meg aztán a kísérletek spammelése izgalmakkal teli élmény lesz, de ezzel nem kell keresgélnetek. Ez a farmolós, keveset gondolkodós megoldás.

    Véleményem szerint az Engineer a legjobb update mindezidáig. Olyan mennyiségű tartalmat adott, nem beszélve a hajók végtelen variációiról, amik ezekből kisülnek... főleg a sok gyengítéssel... :) Olyan egyszerű dolgotok van a kezdetekhez képest, hogy csak mosolygok, mikor valaki panaszkodik :D

    Persze ez elmondható a játék korai gazdaságáról is, mivel manapság mindenki milliomos :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák