Új hozzászólás Aktív témák

  • grHawk

    aktív tag

    Hajj, milyen Corvettet építettem bétában!
    Nagyjából:
    Fsd - range boost
    Thrusters - dirty drive
    Power Plant - Armoured
    Power Distributor - High Capacity Charge
    Shield - Reinforced
    4x HRP - Heavy Duty
    2x 4A MC gimbal - Inc Rounds
    1x 3C MC gimbal - Inc Rounds
    2x 2F MC gimbal - High Cap Mag
    2x 1G MC gimbal - High Cap Mag
    6x 0A Shield Booster - Heavy Duty

    Minden core modul fullos kategória, A7-es fuel scoop, egy 128-as cargo, egy 4A-s FSD Inter., Maradék slotokra duplás srv hangár és egy Limpet Controller, asszem ezekről ennyi.

    A 8 internálból 6 SB, maradék meg kettő defense turret.

    Elsőher fura lehet az összeállítás, de PvE-re tökéletes. Egy nem számszerű kisarkított példa a pajzsra:

    Az energia használat 105%, szóval három modult; FSDI, Hangár, Fuel scoopot kikapcsolom, de elsőre elszámoltam magam és csak kettőt kapcsoltam le, naná, hogy ledobta a pajzsot fegyver elővételnél. Sebaj, ledobtam az SBket, kb. három perc alatt feltöltött, aztán visszanyomtam az SBket, ott hagytam kb. (nem vicc) fél órára, az aszteroida mezőn kívűl, mikor visszaültem még csak épp, hogy az első csík teljes fényében pompázott, a 2. még nem is halványodott. Durva.

    De amúgy a hajó jól manőverezik, ezt nem szabad beáldozni, mert armored thrusterekkel reverse flight is esélytelen akár egy python ellen is... A pajzs bírja, de ha elvesztem sincs gomd. FDL 5-ös winget tudtam elintézni előbb, mint hogy kárt tettek volna bennem. Modulokat levitték 2-3%-al, a hullt 70-re. Szóval védelem is oké, mozgékonyság is. A fegyverek durvák, ha éppen nem genyózik az NPC a chaffal, akkor nagyon gyorsan pörgeti le az ellent. Végre NEM az van, hogy ott állok egy csillagrombolóval, amit harcra alkottak és egy gyökér Aspet fél percig kergetek... Nem, ránézek és annyi. A High Cap Mag tuning kell a kisebb MCkre, mert a tűzgyorsasága miatt hamar elfogynának. A speciális effekt (esetemben az Inc Rounds) így is szép munkát végez, elég a másik 3 nagyfiún az Overcharhed.
    Az FSD bír 14,36Ly-et, az A7-es scooppal meg relatíve normál sebességgel szelem át az univerzumot.

    Persze ez mind az 5-ös szintű upgrade, amit gondolom majd lesz egy idő elérni + nyilván nem úgy lesz, mint most, hogy a modulok javarész egy engineernél fejlesztetőek, szóval míg ezt a megaszuperepikállataztaqrvamittudmáááraztaleborúltkutyarúgjameg fittet lesz egy pár hónap elérni. De ez biztos, hogy baromi élvezetes lesz. Mikor is várható az éles élesítése?

Új hozzászólás Aktív témák