Új hozzászólás Aktív témák

  • grHawk

    aktív tag

    Űűűűű, akkor néhány észrevétel, mivel új vagyok a bétában:
    Kezdésképp elmentem és a fulfittes Corvettemre megvettem az új MC-ket. Aztán irány Blaster bá', széjjel fejleszteni mindent. Full overcharged fegyverek, fsd range növelés, heavy duty minden ami lehet, driveot is megerősítettem, bírja a strapát, és minden gyújtó lövedékes bónusz (nem összetévesztendő a thermal shockkal).

    Az outfitting remek lett, átlátható, király, annyit hiányolok, hogy az ott látható részletes adatokhoz nem férek hozzá az outfitting szekción kívül, tehát akár a szabad űrben, kár.

    Néha átbugol a textúra Blaster bá' hangárjában, de ez lehet csak a nagyobb daraboknál, mint én.

    Szerintem szebb lett minden, a textúrák, fény effektek, árnyékok, stb... érzek egy kis változást, a hipertérugrásban szintén, az valami gyönyörű lett :D

    Szintén bug, hogy internal swapnél nem látjuk vizuálisan a modult, és így csak gondolhatom, melyiket cserélem, utána kell megnézzem. Az elhelyezésre célzok.

    A fegyverek valami baromi ütősek. Szerintem nem vitték túlzásba, mert látszólag az npc-k is használnak ütős csúzlikat, ami a szétfulltuningmadafakaupgrédelt shieldgenerátoromat és a boostereket is eszi. Szerintem pörgősebb és határozottabb lett a harc.

    A küldetéseket majd később, mert nem bírok betelni ezzel az új combattal :D EPIC

Új hozzászólás Aktív témák