Új hozzászólás Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    válasz Menthirist #1076 üzenetére

    oké, de ha te ezeket mind tudod, és tudod, hogy unatkozni fogsz, akkor... szóval akkor miért vetted meg? vagy miért most kezdesz ráébredni, hogy ez neked nem oké? szóval csak ez nem tiszta, nyilvánvaló, hogy ez egy sok éves menet lesz. ha ez uncsi neked, az oké, de akkor nem értem, miért szálltál be. mert ezeket az infókat már régesrégen lehetett tudni.

    ami egyébként NAGYON izgalmasan hangzott szerintem az az elejtett félmondat, hogy lesz idegen faj, amivel majd menet közben találkoznak a játékosok, valahol a galaxisban. vagy akár több helyen is, ki tudja. mutatott a videóban rengeteg névtelen rendszert, amiket fel lehet fedezni, nevet adni nekik - ki tudja, miket találunk majd ott. az biztos tuti, hogy pár hétig farmolok majd a legjobb felfedező hajóra, aztán irány az ismeretlen terület.

    szóval elfogadom, hogy neked ez unalmas, de akkor szerintem nem tájékozódtál jól. lelkendezhetek én itt, hogy jajdeizgi lesz, nyilván mindenkinek más az izgalmas. :) én erre neveztem be - a másik meg, tényleg az eredeti témánál maradva: nekem a béta alapvetően nagyon tetszik, és ennél csak jobb lesz majd a végleges. meg kell tanulnom vigyázni a hajóra meg mindig elég pénzt tartani a számlán ahhoz, hogy ha egy idegen helyen le is szed valaki, ne kelljen az elejéről kezdenem. mint a régi szép időkben. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák