- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Engem jelenleg még ez a 97-es Szoboszlai sem mozgat meg. Pedig Arsenal szurkolóként majdnem ugyanúgy várom mostanában a Pool meccseket is. Egyértelműen kiégtem.
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1401 üzenetére
Hétvégén azon múlott a div1-em, hogy nem fújta le a meccset időben ez a nyomorék játék. Legközelebb akár mekkora féregség, lefogom vinni a szögletzászlóhoz.
Na, ezek után én is kiégtem. Tegnap próbáltam meg újból. Első három meccsen 1 pontot szenvedtem össze. Valami elképesztően undorító játékmenet... Semmit nem csinálnak a játékosok, csak a szokásos.
-
VinoRosso
veterán
Én a meccseket analizálva változtattam:
- amennyire lehetett minden játékos pontjait újraosszottam, speed, acceleration,dribbling hármasát feltoltam amennyire lehetett, hogy a fő skillek nem csorbuljanak miatta, így kisebb eséllyel futnak le
- a támadóközéppályást a META ellen helyettesítettem egy belső középpályással, mert labdavesztéskor sokszor hátrány volt az AMF, így Messi kikerült a szélére még úgy is, hogy kisebb OVR-t kap
- alapból egy szinttel alacsonyabbra állítom az attack/defense levelt, és ezt veszem kiinduló alapnak, így kevésbé tudnak lekontrázni, és mélyebben indítom a labdaszerzést is, a félpálya mögött, így több hely van a támadáshoz
Egyelőre úgy néz ki van eredménye, a div4-5 ingázás után csont nélkül visszajutottam div3-ba:
Kevesebb gólt rúgok, mert helyzetem is kevesebb van, viszont az ellenfélnek mégkevesebb van, emiatt eredményesebbnek tűnik ez a taktika. -
fczolika77
junior tag
Az én taktikám az, hogy nem játszok!🤣
Állítólag a master liga tesztelése sikeres volt, állítólag hamarosan érhető lesz....PSN: fczolika
-
TrueGooner
senior tag
válasz fczolika77 #1404 üzenetére
Ezt hol olvastad? És kik tesztelték?
-
fczolika77
junior tag
-
TrueGooner
senior tag
válasz fczolika77 #1406 üzenetére
Gyorsan ránéztem, legtöbbször Durandil PES szokott jókat leakelni X-en, de semmi sem szól a Master League-ről sajnos.
Ennyit írt: "Next update on November 2 will be 3.2.0 and hopefully the launch of MyLeague mode and special event for AFC Asian Cup according to the game files. But certainly nothing else, don't expect any surprises from Konami which has still not communicated about future & deleted roadmap."
Tehát hogy remélhetőleg elindul a MyLeague (ami nem Master League), és egy speciális event az Ázsiai Kupának. A MyLeague is jó lenne egy kis vérfrissítésnek, de ez még mindig nem az lesz amit mindenki vár.
-
TrueGooner
senior tag
Fhú srácok, ez az UFL Beta… Jézus, mekkora csalódás. Oké, rendben, béta… De őszintén nem tudom, ér-e annyit hogy egyáltalán írjak róla valamit…
Egyértelműen az EAFC vonalat próbálja meglovagolni, a játékmenet borzasztóan gagyi és árkádos. Nem tudom mi a céljuk a játékkal, de 2 meccs alatt az egyiket 6-1-re nyertem, a másikon 5-0-ra kaptam ki. Ez 12 gól, 2 meccsen…
Annyira szörnyű élmény volt számomra, hogy nem is töltöttem vele sok időt el… Van egyébként egy ingame valuta, egy győzelemmel szereztem 1 milliót, egy Saka 44 millioba kerül. Packokat nem láttam egyelőre, marketről lehet megvenni bárkit, úgy mint eFootballba a Standard Playereket.Ha van kérdés mi- hogyan működik, tegyétek fel, utánanézek a játékban és leírom.
Bátran kimerem jelenteni, hogy továbbra sem lesz jobb “szimuláció” az eFootballnál egy jó darabig. Ez nagy csalódás, tudom, hogy béta, de ennél többet vártam. Szóval nem maradt más, mint várni az eFootball frissítéseket.
-
fczolika77
junior tag
válasz TrueGooner #1408 üzenetére
Köszönjük az infót. Hát ez így tényleg csalódás. Nem is értem mit akarnak, akartak ezzel.
PSN: fczolika
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1408 üzenetére
Hát ha script nincs benne már jobb mint a fifa vagy a pes szvsz. Némi túlzással egy mobilos gombfoci is jobb a scriptnél, mert ott legalább a fizikai törvényeknek megfelelően pattan vissza a falról a korong.
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1411 üzenetére
Mondjuk számomra a fifa is egy gusztustalan valami, mégis milliók játszanak vele.
Szerintem ez nem gátolná az embereket, hogy elkezdjenek az UFL-lel nyomulni.
Kérdés, ha egy fifa copy, szükség van-e az embereknek még egy hasonló játékra.
Efocis nem fog átmenni rá, ha fifára hajaz, fifás meg az előbbi okok miatt.
-
BaJaZo
tag
válasz TrueGooner #1411 üzenetére
"Olykor a labdának láb sem kell egy irányváltáshoz."
Ez,sajnos az eFootball-ban is látható, és ez is a csalás , és/vagy a labdafizika hiánya miatt van.
Szomorú, hogy ilyen gyenge az UFL. No, de azért vagytok tesztelők, hogy elmondjátok mi a probléma! Ird meg nekik, csupa nagy betűvel, sok felkiáltó jellel, hogy első a LABDAFIZIKA! Második a játékosok valósághű mozgása, animációja. Minden más csak ezután következehet. Amig ezek nincsenek rendben kár az többivel foglalkozni. Ha képtelenek megoldani, akkor vegyék igénybe valamelyik kifejezetten erre szakosodott cég segitségét, azok majd megoldják. Persze, ha a labdafizika hiánya itt is azt a célt szolgálja, hogy csalni lehessen, akkor nem szóltam semmit... -
VinoRosso
veterán
Hát ha valakit érdekel: hosszas elemzés után sikerült egy olyan taktikát kidolgozni ami sikerrel alkalmazható META ellen (is) és minimalizálja a script befolyását valamennyire.
Az utóbbi időben ezt játszom, top 5000-es ellenfelek ellen is pariban vagyok ha nem jobb. Most ebben PL kihívásban kisérleteztem ki közel véglegesre, csak rankelt ellenfelet sorsolt de nem nagyon tudtak vele mit kezdeni.3 gólt kaptam abból mind a 3 script.
Itt luftot rúgott a védőm:
Itt Petit, bár simán elérné a labdát ha kinyújtaná a lábát, a labdás helyett engem - aki próbálnám elcsípni a passzot - blokkol:
Itt meg próbálnám kirúgni a balhátvédnek, a gép a középhátvéddel bemozog a passzsávba és beleugrik az ívelésbe, természetesen úgy, hogy mellel le is készíti az ellenfél csatárának:
A lényeg:
Radikálisan át kell alakítani a keretet, újra kell osztani a progression pontokat, és az OVR-ben való gondolkodást el kell felejteni a francba. Az első három támadójátékos kivételével az összes játékos védekező skilljeit fel kell tolni 80 fölé legalább, a sebességét úgyszintén.
Belső védőknek elég 90+-os védekezés, viszont a speedje legalább 85 legyen, accelerationje 70 feletti, de minél több annál jobb. Heading, jumping, physical contact annyira nem lényeg, de aerial superiority és heading skillek legyenek a CB-n.
Szélsővédő védekezése is olyan 85 körüli kell legyen. Dribbling szélsővédőnél nem lényeg, low pass is olyan 75 körül elég.
CB\DMF: a 3 DMF-ből a középső igazából egy CB, itt eleinte nem tudtam, hogy offensive CB-t használjak vagy DMFként deep line-nal. Offensive CB-ként túlságosan előre megy így jobb DMF deep line-nal. Olyan CB-t kell ide tenni amelyik DMF-ként legalább B kategóriás.
Ez védekezésnél 3 CB támadásnál 2 CB 1 DMF. Ha az ellenfél két csatárral játszik akkor vissza kell húzni a DMF-ből a CB-t a másik kettő közé és levenni a deep line-t.DMF: Box2Box vagy destroyer, és a lényeg, hogy gyorsra legyen edzve, 82-85 körüli speed acceleration is lehetőleg 80 feletti, és a védekezése úgyszintén. Passsing elég 80-ra dribbling, ball control annyira nem lényeg itt sem olyan 80 körüli elég.
Az első hármason kellett a legkevesebbet változtatnom, speed itt is fontos, és a két AMF-nek jó passing kell 85-90, hasonló dribbling, speed, acceleration. A CF-nek is legalább 80-as speed. Érdemes a lassabb de jó attacking skillekkel rendelkező CF-ekhez plusz speedet adni a többi tulajdonság rovására, ha a speed 80 fölé megy, de az attacking awareness még nem esik 90 alá.
Itt még annyi van, hogyha az ellenfél dupla hatossal játszik (2DMF vagy DMF/CMF egymás mellett) akkor az AMF helyett LMF/RMF-et kell alkalmazni, hogy a szűrők kitolódjanak a vonal mellé és középen megnyíljon a hely.Ja és alapból defense level 2 (két kék vonal)-vel kell játszani, QC-vel próbáltam, szerintem posession-nel is működik, mert védekezésben a kettő kb ugyanaz.
Összességében ez azt eredményezi, hogy nemigen tudnak lekontrázni, még amatőr módon eladott labdákból se. Ahogy nézegettem a gólok zöme labdaeladásból van, jön egy rossz passz, arra egy egy ritmusú kontra, nem érnek hátra az emberek a védőket lefutják, megelőzik és ott a gól. Ez erre ad megoldást, egyrészt azzal, hogy sokat gyorsul a csapat és odaérnek ahova eddig nem, másrészt megnő a csapat képessége arra, hogy visszaszerezze a labdát vagy legalább közbeszúrjon még mielőtt az ellenfél kontrája ki tudna bontakozni.
Ezen kívül rengeteg védekező játékos van a labda körül folyton, ami csökkenti a script befolyását a játékra, mert ha valahol valami furcsaság történik jó esély van arra, hogy egy közeli játékossal ki lehet még köszörülni a csorbát.100%-ban nem véd persze, de összességében talán harmad/negyed annyi gólt kapok ezzel mint eddig, a rúgott meg kb fele.
Aki esetleg már feladta a játékot annak javaslom próbálja ki, még 30-áig nem kerül GP-be a progression reset, érdemes kísérletezni, hogy különféle módon edzett játékosok hogyan viselkednek élesben, ez az OVR amit a játék megad gyakorlatilag semmit nem ér, más-más taktikához más-más módon feledzett játékosok kellenek, és összességében elmondható, hogy a sebesség, főleg védekezésben nagyon alul van edzve ha max OVR szerint tréneli valaki a játékosait.
[ Szerkesztve ]
-
redingitell
senior tag
Sziasztok! A skilleket lehet osztani? Nem úgy van, hogy amit éppen dob a gép?
-
VinoRosso
veterán
válasz redingitell #1415 üzenetére
Legacy transferrrel lehet. 0 GP-s játékosokat igazolj akiknek egy skillje sincs, és azokra lődd el a skill trénereket. Egy játékosra egy skillt. Azután látni fogod, hogy milyen skilleket rejt a tréner. Aztán ha dob olyan skillt amelyiket rátennéd egy játékosra akkor kiválasztod azt a játékost és legacy transferrel rá tudod tenni a skillt (bemész a játékos menüjébe, kiválasztod a legacy transfert, majd a játékost amin a kívánt skill van és a transfer után a 0 GP-s játékos kikerül a keretből és a kiválasztott játékos megörökli a skillt). A transfer olyan 260k GP-be kerül, szóval nem olcsó.
Kapusra ne tegyél skill-t amit transferelni akarsz, mert kapust csak kapusra lehet legacy transferelni, viszont a skillek zöme nem kapus skill így szinte biztos, hogy olyan skillt fog rá dobni, amit nem tudsz transferelni.
[ Szerkesztve ]
-
redingitell
senior tag
Miért van egyre több "profi" ebben a játékban? Első ligás szupergyerek, vezet ellenem 2:0-ra és a második félidőben már nem akar semmit. Megy a flipper a saját térfelén és ennyi. Büszke lehet magára.....
Nem csoda ha kilépnek az emberek. Nem lehet már kikapni sem becsületesen. Mi a francért játszik az ilyen? Rajzolok én neki táblát ahol ő a világ legjobbja..... -
VinoRosso
veterán
válasz redingitell #1417 üzenetére
Ez egy trükk arra, hogy tompítsa a scriptet. Én is szoktam látni az ellenfelektől amikor vezetnek és érezhetően elkezd tolni engem a játék, tartják a labdát és ha végig náluk van akkor nem tud érvényesülni a script. Le kell támadni, sokszor el lehet csípni a labdát és könnyen gólt szerezni ilyenkor.
-
ROBREGGAE
tag
Lehet én bolondultam már bele a játékba, de most már nálam a passzok sem működnek rendesen, hiába nyomom az indítást háromszöggel, szar erőtlenül teszik a játékosok.
Mintha hétről hétre esne szét a játék, teljesen az az érzésem...
-
VinoRosso
veterán
válasz ROBREGGAE #1419 üzenetére
Ha állítottál a pass supporton akkor lehet az okozza, level 3-mon van ilyen, hogy erőtlenek a passzok ha röviden nyomod. Illetve még lehet script is, ha 16-os előterében nyomod akár támadásnál akár labdakihozatalnál, sokszor full erőből megnyomod és 10 méterre alig gurul el. Ilyenkor valójában az ellenfél védőjét veszi célba a játék, és azért nem megy messze mert egyedül a közel lévő ellenfél játékos tud beavatkozni és annak passzolja a játék úgy hogy elérje.
-
ROBREGGAE
tag
válasz VinoRosso #1420 üzenetére
level 2-n érzékeltem, de átváltottam 3-ra, az se jobb. Ja meg lassan minden meccs laggol.
Ma pedig még a kontrollerem is lefagyott magától, gólt is kaptam sikeresen. Régebben volt már ilyenem. Ja és haveromnál is megtörtént ez, szóval ezt a játék csinálja valahogy, gép újraindítás után működik újra a kontroller a játékban.
Vagy a gépemmel van valami, vagy ennyire szar a játék állapota, hogy minden szereléskísérletnél kurva nagy késéseket érzékelek. Vagy nem jó gombokat nyomogatok, szar ütemben, de érdekes régen meg védekezni is jobban tudtam.
Emlékszem amikor kijött ez a játék, teljesen játszható volt. Div1 is meglett, de azóta szívat állandóan div2ben, amikor néhány pont kellene a feljutáshoz.
Az is mindegy mit játszol, kikkel, mert egy idő után nem fog működni. Tapasztaltam, hogy érdekes módon egyes periódusokban a div8-as is elver, aki még soha nem járt magasabb osztályban.
-
BaJaZo
tag
válasz fczolika77 #1422 üzenetére
A PES vonalat nem véletlenül engedték el. Belátták, hgy elvesztették a háborút a Fifával szemben. Vannak a Konaminak más fejlesztései, játékai, amelyek sokkal több pénzt termelnek, azokkal foglalkoznak nyilván. Efootball-ra meg ráállitottak pár embert akik néha csinálnak valamit. A futballhoz nem értenek, de ez már nem számit, a Konamit nem érdekli már a futball, ez nyilvánvaló.
-
TrueGooner
senior tag
Talán az EA ért a focizhoz? Ha a Japánok nem értenek hozzá, akkor az EA soha a büdös életben nem látott még egyetlen focimeccset sem. XD A versenyt nem emiatt vesztették el, hanem mert más kultúrájuk van, és más irányba fejlesztik a játékukat is… És ez nem csúszik le a sok Európai torkán. Viszont a KONAMI-nak kellene észrevenni, hogy mi az ami a FIFA játékosokat bevonzza. Mert tök egyértelmű, hogy nem a játékmenet fifáznak az emberek…
-
BaJaZo
tag
válasz TrueGooner #1424 üzenetére
Használjuk inkább az új elnevezést. Még csak az kellene, hogy a Konami csináljon egy másik EAFC-t, abból még egy is sok... Szimuláció kellene, amennyire csak megvalósitható virtuálisan. Az utolsó nagy frissités után jobb lett a játékmenet, de azóta megint felgyorsitották a játékosokat, gyakorlatilag megint egyérintőzés az egész. Nálam az eFootball = egyérintős futball, az e betű tökéletes... Gondolom sok gyerek sirt, hogy lassú lett a játék, nem tudnak flipperezni, aztán a Konami változtatott.
-
VinoRosso
veterán
válasz ROBREGGAE #1421 üzenetére
A játék ilyen. Nyomod a szerelést és nem lép oda, ezt írtam már többször is korábban. Ezért toltam fel minden nem támadó játékos védekezését és sebességét. Hogy odaérjenek és tudjanak szerelni.
Próbáld ki azt a taktikát amit alább írtam. Sokat kompenzál ezeken a problémákon, tényleg sokkal jobb vele így játszani. Mióta újraszabtam a kabátot mintha más játék lenne. -
VinoRosso
veterán
Az előzőekhez, hogy részleteiben látható legyen milyenre edzettem a játékosokat, kezdő+pad:
Mióta ezt játszom nem kaptam ki, pedig voltak jó ellenfelek: -
VinoRosso
veterán
válasz ROBREGGAE #1428 üzenetére
Fura mert én nem így edzettem őket. Auto feltoltam őket és max OVR megtartásán belül állítgattam ezt-azt. Azt gondoltam, hogy az OVR arra van, hogy tükrözze, hogy a játékon belül mi számít jobbnak. Viszont a pályán meg nem látszik, hogy egy max OVR-re edzett játékos jobb lenne egy olyannál amelyiket 1-2 ponttal kevesebbre értékel a játék, de gyorsabb, dinamikusabb, jobban védekezik, jobban bírja szuflával. Most előkotortam a talonból Hernandez 22-es lapját, ami standard kártya volt akkor, és nem releaseltem még mert az összes utána jövő L. Hernandez lap beleértve a highlight lapjait rosszabb nála. De még más, epic védőknek se nagyon vannak ilyen képességei. A játék meg csak 95-re értékeli.
Megnéztem Maldinit és Rijkaardot is, elég brutál mindegyik, Rijkaard tökéletes a beállós szerepkörre. Bár nem tudom melyik kártyák vannak nálad, én így trainelném:
-
ROBREGGAE
tag
válasz VinoRosso #1429 üzenetére
Nagyon ritkán nézem az overallt. Ferrert is megcsináltam hogy jól tudjon védekezni.
Nálam most így festenek, ezek a legfrissebb pont elosztások. Régen Rijkaardot középpályán használtam, de ráébredtem, hogy hátul Maldininek ő a tökéletes párja. Mivel Orchestrator cb nem létezik, Rijkaardnál nem aktiválódik, behátrál inkább. Kevésbé agresszív mint Maldini, aki destroyer.
-
VinoRosso
veterán
válasz ROBREGGAE #1430 üzenetére
jól néz ki, bár Rikaard esetében ha kizárólag CB-ként használod akkor én levenném a prog pontokat a dribblinről meg a passingról is mert teljesen felesleges, nem onnét fogsz kulcspasszokat osztogatni se védőkről lefordulni. Ami plusz így keletkezik azt rátenném még a védekezésére/sebességére.
-
ROBREGGAE
tag
válasz VinoRosso #1431 üzenetére
Ja amúgy van benne valami. Eleinte csak próbából raktam hátrébb cb-be, de most már a középpályás védekezést megoldom Vieirával, Barellával, Tchouaménivel és újabban lecseréltem a anchor manes Rodrit, mert szegény lassú és inkább betettem a west hames destroyer Rice-t, régebbi lapja volt. Mindegyik jól szerel és aránylag gyorsak is.
Elől kell kicsit alakítanom, mert Gullitot is most már CF-nek használom, így nem aktiválódik a classic 10-es style, ami amúgy LBC taktikában annyira nem hasznos szerintem. Így ő biztos pont és gyors is. Viszont Van Basten speedje 77-es, ott kell kicsit legóznom, mert érzem is itt a legutóbbi meccseken, hogy nem szuperált annyira jól. Romárió és Inzaghi meg super-sub, őket második félidőben hozom be mindig. Brazil sebességével nincs probléma, meg még cf-ben Vinicius Jr. van.
-
ROBREGGAE
tag
Köszönöm a tippet még egyszer, sikerült div1-be jutnom.
Uccsó két meccsen kicsit már dolgozott a script, 2700as csapat ellen 0-0-ra végeztem a 9. meccsen.
Amúgy 7 győzelemmel és 3 döntetlennel jött össze. Ezek között voltak div1-esek is, meg erős ellenfelek.
Szóval nem kaptam ki, ami ilyen hihetetlen, mer eddig szenvedtem a játékban div2-ben, de ez tényleg működik úgy néz ki.
-
TrueGooner
senior tag
Na, ez még érdekes lehet. Végre hozzányúlnak, mert elképesztő milyen nevetséges a jelenlegi rendszer.
Remélem visszavezetik a PES-ben megszokott “Player Rating” rendszert, vagy akár kitalálhatnak valami még jobbat. Mondjuk a jelenlegi teljesen random párkeresésnél csak jobb lehet bármi.Lesz értelme Ligázni, elvégre az lenne a lényeg, hogy a Liga amiben játszol, valamennyire tükrözze a tudásod szintjét.
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1435 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire random ez, nekem az elején sokkal több alacsonyabb osztályú ellenfelet sorsolt, egy ideje pedig az ellenfeleim kb fele rankolt(div1-2), 30-40% div3-4 és csak kb 10-20% div5 vagy lentebb, miközben a játékosok 80% div5 vagy lentebb van. Persze nem valószínű, hogy egyforma gyakorsiággal játszanak, aki erősebb divben játszik valószínűleg több meccset tol, viszont ez szerintem nem ad annyit hozzá, hogy eg random sorsolás esetén az ellenfelek 80%-a div4 vagy jobb legyen.
Kiváncsi vagyok, hogy mit variálnak majd ezen.
-
ROBREGGAE
tag
És van jelentősége?
Tegnap elvertem egy 3120-as srácot simán, sokkal előrébb volt rangsorolva, mint én, kaptam is jó sok pontot érte.
Máskor meg nem tudom megverni a ratyibb csapatot, aki div6-7ben vergődik, soha nem járt fentebb. Rúgok 3 kapufát, kapusa mindent véd.
Ezt a srciptelt szart vennék ki, hogy erős találkozik gyengébbel, sok esetben a gyengébbet segíti a játék. Meg kérdés, hogy játszanak e annyian, hogy én div1-esként csak div1-est kapjak, vagy ha div8-as vagyok, csak onnan, esetleg div7-est, hatost.
Inkább azzal csináljanak valamit, hogy motiváljon div1 után meccseket tolni, vagy úgy a többi divnél is legyenek normálisabb rewardok.
-
TrueGooner
senior tag
válasz ROBREGGAE #1437 üzenetére
Már hogyne lenne? A matchmakingnek hozzád hasonló tudású játékost kell sorsolnia, másképpen nincs értelme. Most minden egyebet félretéve, mint például a script. Ha sokkal jobb játékosok ellen kell játszani frusztráló, ha sokkal gyengébbek ellen, az unalmas.
Lennie kell egy értéknek (vagy akár többnek), hogy ki milyen kategóriába esik, és ez alapján párosítani a játékosokat. Így a nagyon jó játékosok nagyon jó játékosok ellen fognak játszani, az újoncok pedig újoncok ellen. Ez így van rendjén, és ennek így kell lennie.Szerinted nekem mennyire kielégítő érzés elverni egy Div 9-es 1800-as csapatot? Ennek nem szabadna megtörténnie. Hozzáteszem ennek az egésznek csak akkor van értelme, ha az Eventekre is kiterjed. Nekem hiányzik ami PES-ben volt, emlékeztek még? Eredmények függvényében változott egy játékos besorolása, nem csak egy Divíziós szám jelezte hogy ki hol áll az adott pillanatban. Eventeken ugyan ezzel a besorolási számmal kereshetné az ellenfeleket, és így nem lenne az, hogy 3 meccsből minimum 2x Div 1-es ellenfél jön szembe, csak akkor ha ugyan olyan besoroláson vagyok mint Ők.
A jelenlegi rendszer az alkalmi játékosok rémálma.
[ Szerkesztve ]
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1438 üzenetére
Csak ez mennyire megvalósítható addig, amíg létezik a srcipt.
Érdekük, hogy legyen sikerélményed, elhidd mennyire jó vagy. Ennek fényében talán jobban is vagy kapható, hogy nyiss packokat. Meg a másik, hogy van-e elég ember. PESnél is volt, hogy 5 percig keresett ellenfelet, meg még szarabbra emlékszem, mint most.
Majd akkor lesz elég ember, ha normális rewardok lesznek, normális eventekkel, több tartalommal. Én nem csak feltétlen ligáznék, de most már még a coin eventet is ledegradálták, a többi játékmód meg AI ellen említésre se méltó.
Mer a játékmenetet hagyjuk, az a fifában is egy szar. Nem az alapján kezdtek el vele annó játszani. Mára már nyilván a divat miatt, akármelyik laikus is csak a fifát ismeri, meg azzal fog játszani, mer marketingje jobb, jobban eljut hozzá.
-
bilon73
aktív tag
Kerdes mennyien jatszanak. Mert lehet en div1-ben vagyok, de csak div3 alatti userek jatszanak.
ezert kene mar az a kibaszott crossplatform.
-
TrueGooner
senior tag
válasz VinoRosso #1441 üzenetére
Szerintem Crossplay-re gondolt, hogy a különböző platformok tudjanak egymás ellen játszani. Az tényleg nagyon kellene, mert jelenleg nincs… Nagyot dobna a párkeresés pontosságán minden bizonnyal. Érthetetlen, miért nem teszik még mindig bele, amikor anno az egész játékot így kezdték el reklámozni. Mi tartja Őket vissza? Valami engedélyük hiányozhat?
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #1442 üzenetére
Olyan érzés, mintha 1 ember csinálna mindent. Így 2023 decemberére összejön, hogy eventbe kerül a coop. Master League-t el se tudom képzelni ilyen tempóban mikor akarják prezentálni, 2030-ban? Vagy a croosplayt.
-
BaJaZo
tag
válasz ROBREGGAE #1443 üzenetére
Úgy tűnik, hogy nagyon kevés ember foglalkozik a játékkal a Konaminál, ami azt jelenti, hogy nem élvez prioritást az eFootball a kiadónál. Ahogy már irtam, valószinüleg 2021-ben alapvetően leirták a futball vonalat a cégnél, amikor a PES-t megszüntették. Persze minden csak találgatás, de abból amit látunk, tapasztalunk erre lehet következtetni. Remélem nem lesz igazam, és egyszercsak előállnak egy akkora frissitéssel, hogy minden a helyére kerül. Kérdés, megérjük-e azt a napot?
-
ROBREGGAE
tag
Nekem is ez az érzésem. Ezért írtam már hónapokkal ezelőtt is, hogy van egy olyan sanda gyanúm, hogy kiakarják venni a pénzt belőle ezzel a sok ilyen-olyan epic, big time, booster lapokkal.
Telnek a hetek meg a hónapok, de azért nem változik a játék olyan mértékben, hogy elégedetten csettintenél. Sem játékmenetben, amit esetleg megmagyarázhatnak, hogy ez ilyen, nem akarnak hozzányúlni, de sem tartalmakban.
Igaz, a coop részét nagy nehezen belerakták, ez az egyedüli kakukktojás. Talán egyszer tényleg lesz belőle egy mindenki számára egyöntetűen elfogadott focis játék.
-
VinoRosso
veterán
Szopjon lovat az összes scriptgyártó a Konaminál:
Egyik meccs alatt amikor egyolyan ellenfél ellen játszottam amelyik nem irányította a játékot egészen szembetűnő lett, hogy nyúl bele a játkba a script. A teammate pressure-t nyomtam labdaszerzésre, és észrevettem, hogy az álló ellenfél mellé fut a presszingelő csapattárs. Nem csak egyszer-egyszer hanem 100%-ban:
Se a játékos se a labda nem mozog és ahelyett, hogy nyíl egyenesen rárohanna körültáncolja. Ugyanezt csinálja amikor nem tud szerelni az ember sehogy se, a match-upal is, egyszerűen nem oda fut ahol az ellenfél van, hanem mellé, ezért nem tud az ember szerelni. -
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1447 üzenetére
Az még hagyján, de hogy az ellenfél kapuja felé irányított passzot az én kapum felé rúgja és még két játékosom is áugroja/átlépi a labdát az egy kicsit sok.
-
TrueGooner
senior tag
Elvileg ezek jönnek csütörtökön:
- MyLeague
- Online Co-Op Eventek.
- Jobb eFootball League matchmaking. Ha minden igaz, akkor a Div 1-3, Div 4-6, Div 7-9 játékosok csak ezekben a saját Division sávjukból kaphatnak ellenfeleket.
- A POTW packok ezentúl tartalmazni fognak Booster játékos(oka)t is.
- És ha jól értelmezem, akkor lesz egy “Bejelentkezési Büntetőpárbaj”, ami ilyen Daily Login szerűen fog működni, különböző jutalmakért.Szerintem jók ezek a frissítések, hogy új funkciókat adnak hozzá. De nem 6-8 havonta lenne erre szükség. Nagyon nagyon lassan dolgoznak sajnos.
A Master League-en pedig továbbra is munkálkodnak, de hogy milyen formában fogják bevezetni, azt továbbra sem tudják pontosan.
És a The Day Before is csütörtökön érkezik.
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #1449 üzenetére
Mi az a Myleague?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest