Aktív témák

  • Cicero

    őstag

    Csak pár kesze-kusza gondolatomat írnám le, bocsi a szerkezet miatt:

    Látom itt sokan nem értik a HC lényegét; elhiszem, és megértem, tehát nem is vitatkoznék ilyenen. Ahogy a neve is mutatja, tényleg a keménymagnak szól.

    Diablo 1-ben is volt már hc...

    10+-ik szintű? Viccelsz? Vesztettem már el lvl 92 szorkót D2-ben lag miatt.. Akkor tud pipa lenni az ember, amikor tényleg saját hibáján kívül hal meg a karakter. Ezt már nehezen tudom elképzelni diginettel; régen betárcsázóson volt izgi játszani :N

    A HC-nak több előnye is van; elsők között említeném, hogy az emberek és partyk amik összeverődnek sokkal összetartóbbak. Régen diablo.hu-n voltam hc klánban; azóta nem játszottam olyan jókat; semmivel- nem hogy diabloval.
    A pénz/item gazdaság is sokkal jobb; a cuccoknak általában nagyobb értéke van hc-ben, mivel kevesebben farmolnak és általában is kevesebben játszanak hardcore módban.

    Ennek van előnye és hátránya is: nehezebb jobb gear-t szerezni, azonban amint már mondtam az emberek sokkal "profibbak". Nyilván a vérpistik és kezdők nem mernek nekivágni a kalandnak; bocsánat, de mondjuk ki: úgy vélekednek, mint sokak ezen a fórumon.

    Csak ajánlani tudom mindenkinek a hc-t; aki még nem próbálta ki, tegye meg, akár még D2-vel (azért vannak itt páran akik azt is pörgették) is. Egy teljesen új játékot kap az ember a kezébe.

    execute93: a szárny nem csinál semmit, azon kívül hogy pride cucc. persze elég vicces, ha az összes többi item a karakteren meg csupa low szar :C

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák