Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz Kobe #34078 üzenetére

    és (#34085) ProEvoFan:

    Nem jól értelmeztétek amit írtam. VALAHOL reális, tehát bizony léteznek olyan itemek, ahol reális simán a 400 milliós ár! és MEGVESZIK! Fizetnek érte... Ha nem goldban, akkor euróban, ott az ebay-es példa, 700 eurós kard (ez már bid-elt érték, tehát annyit kiadott érte valaki) Oda is írtam, hogy nem a lim-lomokra gondolok... magyarul azokra a tárgyakra értettem, amik eszméletlenül ritkák, és perfektek. Ezek jóval többet érnek már mint 250 euró...

    A száz milliós árazás pedig az infláció következménye, gondoljatok bele, jelenleg egy euróért 625000 aranyat lehet venni, míg nemrég csak 62500-at! Brutális infláció van...

    Ezért is mondom, nem kell ezen csodálkozni, a gold egy virtuális pénzeszköz, el kell felejteni az ezzel való számolgatást. Ezt jelenleg lehetetlen kitermelni farmolással, a nerfek után meg főleg nem. Viszont vannak sokan akik az elején brutál megszedték magukat kereskedéssel, Royal Crypts farmolással... több száz millió goldjuk lehet, vagy most bevásárolnak euróért goldot, vagy botolnak... Simán lehetnek óriási vagyonok.

    Egyszerűen el kell felejteni a gold farmot (Nem véletlenül adogatják el a GF gear-eket) át kell állni a cuccok farmolására, most javult droprate-el - és kivárni míg jön egy 6-7 euró felett érő item. + AH kereskedés. A goldban való számolgatás helyett pedig euróban gondolkozni, hiszen az fixen tartja magát. Euró valós pénz, gold pedig csúszkál, mint Narancslé Vörös Harry szerint. ( :DDD ) Tök mindegy, hogy 4 millát ért eddig, most meg 40-et, értékben ugyan annyi.

    A felöltözésre megoldás talán, hogy vagy muszáj eurót befektetni a játékba, vagy Battle.net-re termelni némi eurót okosan, és RMAH-ból felöltözni. Ez még mindig járhatóbb út, mint 1000 órát farmolni 20 milla aranyért, és aranyeret kapni.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák