Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    többen írták itt, hogy hell a4et farmolják goldért.

    kérdés: mégis mit? hell a4en végigmentem, konkrétan 25 perc alatt megvolt az egész act (inferno a2őt még nem bírja a kari, szóval ez főleg vicces volt), ez alatt találkoztam három unique grouppal, és félidő alatt lett meg az achievment érte. kb 25k arany, drop a szokásos (semmi). merre érdemes menni, mert kb tényleg nulla unique group van.

    na megyek megnézem a3mat, talán az jobb lesz. ha nem, akkor marad inferno a1, erdő + misery + kripta + butcher körökkel.

    Neró: infernos craftolás lesz?

    Gyuri27: hát, én kezdem magam úgy érezni, mint amikor anno a meteorbbal farmoltam WSKt/Baalt diablo2ben pl8ban. menni megy általában, csak egyrészt nagyon észnél kell lenni, másrészt repetatívvé válik.

    nagyon örülök neki, hogy változtattak a rendszeren, és mostmár nem bossokat, hanem egész actokat runolunk... más kérdés, hogy durace of hate 2 (mefi előtt a terület diablo2ben A3ban) teleport -és persze maphack- nélkül hosszabb volt, mint amennyi idő alatt most végigrohantam hell A4en. változatosságról meg annyit, hogy kezdem fejből tudni a1et, pedig a farmnak tegnap este álltam neki.

    bónusz: A2nél 5ször haltam, ameddig kijutottam a sziklák közül az enchantressel, szóval csak ennyire gyenge a gearem.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Aktív témák