Aktív témák

  • Horbal

    őstag

    válasz Djuree #26474 üzenetére

    Nem az a baj, hogy nehéz... az jó.

    Az a baj, hogy act1 és act2 között akkora a különbség, hogy pl én aki felgyúrtam reziket, armort, LoH-et viszonylag simán végig toltam inf act1-et viszont be sem tudok menni a sivatagba... mert jön a szúnyog és szavam nincs... Szóval act 1 nem készít fel act 2-re ami gáz...

    Az hogy csökkentenek rajta nem azt jelenti, hogy séta lesz... azt várom, hogy legalább a sima fehér mobok ne verjenek agyon... az elitekkel meg majd eljátszom + nyilván menni fog a farmolás és venni kell geart.

    Ami nekem a legjobban tetszik, hogy talán áthidalják a drop szakadékot végre ahogyan azt írták és nem 50-es szintű tárgyakkal fog fárasztani iferno amiket rossz esetben hosszú percekig ölt elitek dobnak és 500 aranynál többet nem ad értük senki... kereskedőnek adható csak el.

    Írták itt többen is, hogy csapatban "kell" tolni, erre azt mondom hogy ne "kelljen" - játékot azért veszek főleg egy ilyet (nem volt leszögezve, hogy ez MMO), hogy szórakozzam, akkor amikor akarok és úgy ahogyan akarok, akkor is ha nem vagyok HC/Pro gámer. Ha én szólózni akarok nem valaki után loholni akkor az legyen megoldva - úgy kell sztem kibalanszolni a gámét, hogy a teamek és a magányos harcosok is tudjanak játszani. Ezt várom az 1.0.3-tól...

    Tudom ez is csak egy álláspont, de szerintem van létjogosultsága, azt gondolom, hogy sok az olyan casual player aki csak csapatni szeretne pár órát/nap - viszont nem egy sandbox-ban, hanem mondjuk ezt a dungeon-t még ma lenyomom gondolkodással - kihívással... viszont azért totál agyvérzést nem akar kapni.

    Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!

Aktív témák