Aktív témák

  • Horbal

    őstag

    Nemtom, én azt vártam volna, hogy emeljenek a drop rate-en mert katasztrofális, 1xű-en rá vagyok kényszerítve az AH-ra, meg a farmolásra amit rühellek. 60-as is így lettem hell elején 100x végigmentem actI első küldin 44K xp-ad plusz az arany amiből lett egy elviselhető élettöltő gear amivel szépen végig tudtam menni utána hellen (nem volt sétagalopp de legalább nem minden champ csoport nyírt ki csak rohangászni kellett sokat). 3 nehézség végigjátszása után egy darab legend cucc persze WD (barbárnak, köszi) olyan 50-es szintű, nem adtam el ott van stashben hátha sose látok ilyet többet :)

    Nem az a bajom, hogy többX kell valamit ismételni, hanem az, hogy semmit nem dob, jelenleg nincs rajtam talált tárgy... most meg gyúrhatok nagyobb DPS+reziszt kombóra, hogy infen a fehér mobok ne rúgjanak seggbe. AH-n meg ilyen több millába fáj egy darab item ami megfelel life/hit+reziszt+attack speed+strenght feltételeknek és még armorja vagy dps-e is van. NAGYON NEM FASZA.

    Nem tudom ki hogyan szed össze ilyen több milla aranyat tegnap este HELL act2 magda ölésig mentem végig +5Valor buffal és kb 250K arany jött össze... 1G-800G-ig szórják a mobok az aranyat (nincs gold findom), + a magic itemek eladása átlag 200G/item.

    Legalább a rohadt kereskedő adhatna pl 300-400 goldot/item.

    Keserves ez így.

    Ami eddig tanulság nekem (solo):
    Normal - semmi kihívás séta végig
    NM - kellett jobb gear AH-ról olcsóért szerezhető, valaivel jobban oda kell figyelni de séta
    Hell - kezdődik a játék - farmolás gear fejlesztés nélkül lehetetlen
    Inf - ezt még nem tudom - pár küldit lenyomtam Cain visszaszerzésénél tartok (LOL) iszonyat durva.

    Barb lvl60
    11K DPS
    23K HP
    8000 Armor
    170 körüli rezisztek
    2 attack speed

    kb 900 life/s
    kb 850 life/hit

    DPS-t rezistet agyig kell emelni

    Skills:
    [link]

    [ Szerkesztve ]

    Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!

Aktív témák