Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    Sziasztok,
    monkkal jól játszó playerek segítsége kellene. (lehetőleg nem normalban játszóké :) )
    Szóval ez a karakterem és ezzel a talentkiosztással megyek. Ketten megyünk a párommal, aki egy wizarddal játszik. Úgy gondolom, hogy 30k hp, 5600 dps meg a defenzívre talentelés elégnek kellene lennie ahhoz, hogy én "tankolok", ő meg dps-el ezerrel (persze én is) és besegít a cc-be.
    Erre az van, hogy berongyolok, blind, lassítom őket crippling wave-vel, lashing tail kickkel meg stunolom amit lehet, az ally tauntol meg tolom a healt is, de kb. az van, hogy instant darálnak le a mobok hell act1-ben... mit csináljak másképpen? (mivel 6 év hc wow van mögöttem jöhetnek "szakszavak" illetve nem kell felvilágosítani, hogy a piros/zöld paca a talpam alatt fáj. :) )
    Úgy látom ezen a szinten már csak a kite lenne megoldás, van egy majdnem ezen a szinten lévő demon hunterem is (1-2 szinttel alatta van csak) de azzal lehet, hogy gördülékenyebb lenne, hogy végig lenne kiteolva a pályán minden elite pack.
    Vicc, hogy egy elite packon 4x futok vissza amíg a fele hp-s wizard fagyasztja őket és azzal az egy cc-vel elkiteolja őket a világ végére plusz több a dps-e is. :(

Aktív témák