Aktív témák

  • Nordic

    Közösségépítő

    No rt06 javaslatára megnéztem a barbárt úgy, hogy Furious Charge helyett Earthquake-et tettem be Path of Fire rúnával. Azért nem a The Monuntain's Call rúnát használtam(ez ugye csökkenti a cooldown-t 105sec-re illetve törli a teljes Fury költséget), mert úgy egyrészt nem elég hatékony a sebzés ,másrészt ezzel nagyobb területet lehet lefedni, ami igencsak hasznos. Csináltam videót is, de nem tudom, mikorra tudom feltölteni. Mindenesetre nem volt hülyeség, egyenlőre úgy néz ki rendben van ezzel is.

    A marha nagy előnye, hogy HA közelharci bossok ellen használod, akkor igencsak lekapja legalább a minionokat, ami nem kis segítség, de még a boss életét is képes lefelezni. Persze ez csak akkor a legkönnyebb, ha nincs pl. arcane buff a bossokon, vagy molten. Viszont eddig még nem találkoztam ranged boss-al, aminél lehet, hogy majd a Charge fog hiányozni, mivel azok így is úgyis folyamatosan pozíciót változtatnak.

    Próbáltam a videót úgy csinálni, hogy legyen melee és ranged boss is, de csak 1 rohadt melee bosst találtam. Ha ráakadok majd egy ranged boss-ra arról is csinálok videót, hogy azok ellen mennyire hatásos az EQ.

    A videót majd később linkelem(lehet, hogy holnap).

Aktív témák